Komičar iz 'Kafića uzdravlje'

'Tragično sam izgubio oca, sestru i polubraću, a tugu sam liječio pićem i drogom'


Ines Madunić
15.07.2017.13:20
'Tragično sam izgubio oca, sestru i polubraću, a tugu sam liječio pićem i drogom'
Profimedia

sažeto

Kelsey Grammer imao je život ispunjen tragedijama, a sad progovara o svojoj ovisnosti


Ines Madunić
15.07.2017.13:20

Obožavani komičar kojeg znamo iz hit serija 90-ih, "Kafić uzdravlje" i "Frasier", cijeli je život doživljavao strašne obiteljske tragedije. Danas je Kelsey Grammer (62) izliječeni alkoholičar koji ima suprugu i sedmero djece, no nije uvijek bio tako sretan.

Kad je imao samo 13 godina, njegovog oca ubili su provalnici. Sedam godina kasnije njegovu mlađu sestru Karen brutalno su silovali i ubili kad joj je bilo samo 18 godina. Kelsey je morao identzificirati njezino tijelo i obavijestiti o svemu majku. Počinitelji su uhvaćeni, a glavni optuženi dobio je doživotnu kaznu. Tražio je izlazak na uvjetnu kaznu nekoliko puta, a Kelsey je svaki put svjedočio protiv njegovog puštanja.

"Bio sam njezin stariji brat. Trebao sam je zaštititi - nisam mogao. Nikad to nisam prebolio. Skoro me uništilo. Prihvaćam da ti živiš s osjećajem krivnje i kajanja, ali ja živim sa svojom tragedijom svaki dan. Prihvaćam tvoju ispriku i opraštam ti. Ali, ne mogu podržati tvoj izlazak iz zatvora", rekao je sestrinom ubojici Grammer.
A pet godina nakon Kareninog ubojstva, Kelsey je izgubio dva polubrata, Stephena i Billyja. Nestali su na ronjenju, a njegova majka misli da su ih napali morski psi. Njihova tijela nikad nisu nađena.

Kelsey se godinama borio s ovisnosti o alkoholu i drogama. Više puta uhitili su ga zbog posjedovanja kokaina. Patio je od ovisnosti dok je snimao seriju "Frasier", a sve je to utjecalo i na njegov privatni život. Ženio se četiri puta, a sad je konačno sretan s britanskom stjuardesom Kayte Walsh (37). Grammer ima sedmero djece - kćeri Spencer (34), Kandace (25), Mason (16) i Faith (5) te sinove Judea (9), Kelseyja Gabriela (3) i osmomjesečnog Audena.

Reuters

"Kayte je imala nekoliko spontanih pobačaja prije nego što smo dobili Faith. Bilo je strašno, teško nam je bilo prolaziti kroz sve to", rekao je Grammer. S Kayte je konačno pronašao sreću i izliječio svoje ovisnosti.

"Samo sam ostavio tu bol tamo gdje jest - u prošlosti. Ali, ta bol uvijek se može vratiti. Stalno je u tebi, osjećaš ju, pogotovo kad se radi o tragičnoj smrti. Osjetio sam to više puta, ali to je sve dio života. Možda sam to naučio ranije nego ostali, ali tako to mora biti", rekao je nedavno komičar.

glumac

tragedija

Kelsey Grammer

Kafić Uzdravlje

Podijeli članak