Maser tužio glumca

'Travolta me pipao po stražnjici, pokazivao mi penis i pričao o svojim gay fantazijama'


Ines Madunić
14.11.2017.12:35
'Travolta me pipao po stražnjici, pokazivao mi penis i pričao o svojim gay fantazijama'
Getty Images

sažeto

Već godinama kruže glasine da je John Travolta gay, ali on to uporno demantira jer mu navodno to zapovijeda scijentološka crkva


Ines Madunić
14.11.2017.12:35

Američki mediji objavili su prijavu masera jednog kalifornijskog hotela koji je 2000. optužio glumca Johna Travoltu (63) za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Anonimni muškarac koji je tada imao 21 godinu u prijavi policiji tvrdi da je Travolta došao na masažu u jedan hotel u Palm Springsu te je stalno micao ručnik sa svoje stražnjice. Tijekom masaže, stalno mu je govorio da je atraktivan i da ga uzbuđuje, a onda ga je nagovorio da ode s njim u saunu.

Tamo je bio potpuno gol i dirao je mladića po stražnjici i bedrima te ga molio da mu ispriča što bi mu radio kad bi imali seksualni odnos, kako bi Travolta kasnije mogao o tome maštati, a ponudio se i da on njega izmasira te da mu se pridruži pod tušem. Maser je pobjegao i sve odmah prijavio policiji, no glumac je već otišao iz hotela.

To nije prva prijava koju je zaradio slavni glumac, inače u braku s Kelly Preston (55). Prije pet godina također ga je prijavio maser iz luksuznog hotela na Beverly Hillsu, koji je tvrdio da ga je Travolta dirao po genitalijama i nudio seks.

Travolta navodno nije izašao u javnost sa svojom homoseksualnom orijentacijom jer je istaknuti član scijentološke crkve koja je izrazito homofobna. Navodno mu je crkva izabrala Kelly Preston za suprugu kao paravan.

Ovo je samo posljednji u nizu slučajeva seksualnih napada koji su iznjedrili u Hollywoodu, a među optuženima su  producent Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Charlie Sheen, Brett Ratner, Ed Westwick, i drugi. 

napad

seksualni napad

John Travolta

uznemiravanje

Podijeli članak