Bivša dadilja optužuje Mel B

'Tražila je da se seksam s njom i mužem više puta tjedno, a ona je sve snimala'


Ines Madunić
13.08.2017.16:40
'Tražila je da se seksam s njom i mužem više puta tjedno, a ona je sve snimala'
Profimedia

sažeto

Bivša spajsica optužila je dadilju da joj je uništila brak, ali ona sad uzvraća udarac


Ines Madunić
13.08.2017.16:40

Melanie Brown (42), poznatija kao bivša spajsica Mel B, u postupku je rastave s glazbenim producentom Stephenom Belafonteom (42), s kojim je bila u braku 10 godina i s kojim ima kćer Madison (6). Za raspad braka okrivila je njihovu bivšu dadilju Lorraine Gilles (26), koja je, kako tvrdi Mel B, spavala s njezinim mužem te pobacila njegovo dijete.

Lorraine je odgovorila tužbom u kojoj je na 128 stranica opisala odnos s uskoro bivšim supružnicima. Kaže kako ih je upoznala u Hollywoodu u restoranu te su je pozvali da dođe s njima doma gdje su imali seks utroje. Nakon šest mjeseci morala se vratiti u rodnu Njemačku, a Mel B joj se javila par mjeseci kasnije i ponudila joj posao dadilje. Lorraine je prihvatila.

Profimedia

"Tijekom mog zaposlenja imale smo seksualnu vezu. Spavale smo zajedno često, ponekad više puta tjedno, a ponekad bi prošlo nekoliko mjeseci bez seksualnih odnosa. Nekad bi ona pozvala Stephena da nam se pridruži, a nekad bi tražila od nas dvoje da se seksamo. Ona bi često snimala i nekad bi nam se pridružila. Nikad nisam spavala sa Stephenom bez njezinog dopuštenja ili poziva", stoji u dokumentu.

Lorraine tvrdi i kako se boji da bi te snimke seksa mogle procuriti u javnost te da nije bila trudna sa Stephenovim djetetom.

"Saznala sam da sam trudna nakon što sam spavala s tipom kojeg sam upoznala u baru za vrijeme izlaska. Odmah sam to rekla Melanie, koja mi je pomogla da pronađem kliniku u kojoj ću napraviti pobačaj te mi posudila novac. Ona i djeca su me čak posjetili kad sam se oporavljala", tvrdi Lorraine.

Profimedia

Tuži ju jer je počela dobivati prijetnje smrću na internetu te ne želi da pjevačica širi laži o njoj. Mel B je prošle godine protiv Lorraine podnijela zahtjev za zabranu prilaska, a bivša dadilja sad uzvraća udarac.

razvod

Spice Girls

Mel B

seks u troje

Podijeli članak