No Comment by vaša Ljubica

Muž sportaš uložio je u nju silne pare, sve kako bi postala blogerica. Izdašni džeparac troši na najveće gluposti


100posto
25.01.2019.11:00
Muž sportaš uložio je u nju silne pare, sve kako bi postala blogerica. Izdašni džeparac troši na najveće gluposti
Foto: iStock

sažeto

Vaša Ljubica ovog puta donosi priču o dami koja kupuje fejkove, a prezentira ih kao originale. Sve za lajkove i followere


100posto
25.01.2019.11:00

Dragi moji,

Postblagdanska depresija uzela je maha, bacila je u žalost i poznate dame. Možda su i skijale pomoću gotovinskih kredita, možda su bacile i deset dobrih fotki na Instagram, ali sve to nije vrijedno... Sve dođe na naplatu. Više manje za one nematerijalne, ali kada želite izgledati kao da vam imovinski ruže cvatu, a kartice su razvučene do maksimuma - nezgodno je. Ali, kakav je vaš društveni utjecaj ako niste išli na zimske praznike? Na ljetni ide sirotinja, svi se mogu besplatno ubaciti u posuđeni/nažicani apartman, ali ovo... Kuku lele.

Brojne naše dame gledaju ove dane tako (kako je Seve nekad pjevala) ruže samo na goblenima svojih baka. Jer, na karticama samo korov, minus, katastrofe. A proljeće ide, treba financirati teretanu, trenere, zdravu i fotogeničnu hranu... Treba dobar auto voziti (daj Bože sponzorskog ugovora), a treba i onu kravu s 1000 followera više prestići. Stoga, smoždene kartice neće mirovati.

Meka fejka

Neke, one pametnije i koje su u prilici, ne razmišljaju dvaput! Jedna poznata ženica još poznatijeg sportaša davnih je dana odselila u meku fejka zbog suprugovog posla. Prilike beru jagode. Kaže jedan hit s one strane Dunava - 'Sve na njoj je fejk', a bogami tekst je prilično utemeljen, barem na primjeru naše dame. Bitno je, kažu reperi, da 'svi vide Gucci i Armani, a čak ni followeri nisu joj pravi'.

Uh! Pravo! Žestoko i solidno, kao da su našu mladu damu dobro proučili prije pisanja. Uložio je muž sportaš pare da bi postala blogerica. Jer, što drugo raditi ako nemate baš ništa za raditi? Privatni fakultet odavno je poslužio svrsi dobivanja diplome. Kako dalje? Kad više nisi studentica, što si? Samo nečija žena? Aha, malo morgen. Girl power, feminizam, samostalnost i te priče.

Foto: iStock

Niskobudžetna odjeća

Influencerica da bude, to je u modi. Svi znamo da je to PRAVI POSAO, koji zahtjeva puno koncentracije, montiranja, evenata, poklonjenih osmijeha čak i onda kad ti se ne da... Pa se uložilo u blogove, vlogove, postove, lajkove. Gori sve. Uložilo se, milostiv budi Gospodine, i u fejk markirane odjevne predmete.

Dao je muž džeparac pa se išlo na poznatu pijacu jedne poznate prijestolnice jedne poznate države. Kupovalo se svega. Fotkalo se još i više. Sad ti znaj jeli krivo ili pravo? Dokaži. Gledaj. Lajkaj. Komentiraj. Ili, bolje, ne komentiraj. 'Bacanje hejta' je soooo last season. Girl power je IN.

Stoga, podrška našoj šaneluši fejkuši. Barem ne reklamira niskobudžetnu, diskontnu odjeću. Bože sačuvaj, pa da dobije osip... :(

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter