Sharon Stone o strašnom iskustvu

'Tri godine nisam mogla napisati svoje ime, nakon moždanog udara ponovno sam morala učiti govoriti'


Ines Madunić
14.02.2018.18:10
'Tri godine nisam mogla napisati svoje ime, nakon moždanog udara ponovno sam morala učiti govoriti'
Getty Images

sažeto

Glumica je pretrpjela moždani udar s 43 godine od kojega se godinama oporavljala


Ines Madunić
14.02.2018.18:10

Ultimativni seks simbol devedesetih, glumica Sharon Stone (59), nakon godina pauze od Hollywooda prošle se godine ponovno vratila na posao i glumila u nekoliko filmova.

No, pauzu nije uzela jer joj je bilo dosta glume. S 43 godine pretrpjela je moždani udar od kojeg se godinama oporavljala. Ponovno je morala naučiti hodati, pisati i čitati, a kaže kako joj se život zauvijek promijenio nakon toga. Sve se dogodilo 2001. godine.

"Imala sam pet posto šanse da preživim. Kad sam se vratila kući iz bolnice jedva sam mogla hodati. Kukovi su mi bili nestabilni i nisam osjećala lijevu nogu. Cijela lijeva strana tijela bila mi je oduzeta, nisam vidjela na lijevo oko ni čula na lijevo uho. Morala sam ponovno učiti govoriti, čitati i pisati. Tri godine nisam znala napisati svoje ime", rekla je glumica. Danas je ponovno dobro i oporavila se.

Jedan od problema bio joj je i gubitak pamćenja, odnosno nemogućnost pamćenja novih informacija pa joj je bilo teško uzimati nove uloge. Trenutno ju možemo gledati u novoj HBO-voj seriji "Mozaik".

glumica

oporavak

Sharon Stone

moždani udar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter