25 GODINA LJUBAVI IVANE PLECHINGER

'Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka'


Iris Hazler
17.12.2017.16:15
'Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka'
Facebook

sažeto

Da ljubav nema zadani period, najbolje pokazuje primjer Ivane Plechinger i njezinog supruga Brune


Iris Hazler
17.12.2017.16:15

Pjevačica i radijska voditeljica iznimno je ponosna na svog supruga s kojim je u braku 19 godina, a jučer su proslavili čak 25 godina otkako su se upoznali. U tom periodu su prošli zaista svašta, od teških životnih situacija uzrokovanih bolesti, smrt bliskih članova obitelji, ali i prekrasne trenutke koji su im dali dodatni vjetar u leđa.

Ivana je 25. godišnjicu otkako su se upoznali odlučila podijeliti i sa svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, a posvetu vam prenosimo u cijelosti.

''Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet. Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas. “Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je? Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On.''

ljubav

par

Ivana Plechinger

godišnjica

Bruno Kovačić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter