Dečko Georgea Michaela

'U paklu sam otkad je on umro, potpuno sam izgubljen'


Ines Madunić
16.07.2017.11:10
'U paklu sam otkad je on umro, potpuno sam izgubljen'
Profimedia

sažeto

Fadi Fawaz posljednji je koji je vidio pjevača prije njegove smrti na Božić prošle godine


Ines Madunić
16.07.2017.11:10

Partner pokojnog pjevača Georgea Michaela, fotograf i frizer Fadi Fawaz (43), napisao je pjesmu o njegovoj smrti nakon mjeseci šutnje. Kao posljednji koji je vidio pop zvijezdu živog u prosincu prošle godine i koji ga je pronašao i pokušao oživjeti, Fadi je mjesecima u depresiji. U pjesmi koju je objavio piše kako se osjeća kao u paklu te da prezire Božić. Naime, George je preminuo 25. prosinca 2016. godine u svom domu u Oxfordshireu.

"Jedno srce odlučuje otići, nalazim se u paklu, i sad se sramim, jednog Božića. Mrzim taj dan. Pokušam sakriti svoju glavu, jastuk postaje crven, izgubio sam svoj put", piše u pjesmi. S pjevačem je bio u vezi šest godina.

Profimedia

Uz tugu zbog Georgeove smrti, Fadija muči i to što ga pjevačeva obitelj ne voli i žele ga isključiti iz nasljedstva. Fawaz živi u Georgeovoj kući u Londonu, gdje su živjeli zajedno, a obitelj ju želi prodati. Kuća je vrijedna pet milijuna funti. Fadija uopće nisu pozvali na sprovod pop zvijezde i nisu ga obavijestili kad će ga pokopati. George Michael preminuo je od srčanog udara na Božić prošle godine u 54. godini.

pjesma

George Michael

Fadi Fawaz

Podijeli članak