No Comment by vaša Ljubica

Ugledni hrvatski poslovnjak prikriveni je homoseksualac koji ženu stalno vara s muškarcima! Skriva svoju orijentaciju od svih, no ljubavnike ima stalno


100posto
21.12.2018.11:00
Ugledni hrvatski poslovnjak prikriveni je homoseksualac koji ženu stalno vara s muškarcima! Skriva svoju orijentaciju od svih, no ljubavnike ima stalno
Foto: iStock

sažeto

Ovog puta vaša Ljubica priča vam o poznatom poslovnjaku s gay aferama, supruzi i djeci unatoč


100posto
21.12.2018.11:00

Dragi moji,

Ne možemo uvijek ogovarati estradu, puno je laži i prevara i u drugim sferama društva, nešto višim, finijim, uglađenijim. Znate one obitelji koje izgledaju kao iz reklame? Dobra kuća ili stan, lijepa supruga u finoj odjeći, dvoje uredne, pametne djece - i on. Glava kuće, financijer, otac, gospodin, poslovnjak. Obožavan je od strane te iste supruge, djece, obitelji. No, njega ništa do kraja ne raduje.

Baš jedan takav tema je brojnih gradskih tračeva. Visoko pozicionirani poslovnjak, obrazovan, zgodan, oženjen, s dvoje djece. Da, na papiru izgleda sjajno, divno, obitelj je ponosna. No, zapravo više voli muškarce. Upušta se u gay afere i veze, krišom šalje poruke i kasni kući nakon posla, a žena pojma nema.

Frajer iz tradicionalne obitelji ne može se outati

Zove ga, brine se i vjerojatno boji druge žene. Ni na kraj pameti joj nije da joj je suprug prikriveni homoseksualac koji zbog tradicionalne obitelji ne može otkriti što je zapravo, što ga stvarno privlači. Okolina je očekivala da će se u određenoj dobi skrasiti, napraviti djecu i hvaliti po rodnom mjestu iz kojeg je potekao svim uspjesima koje je u velikom gradu stekao. I tako to zaista izgleda.

Samo što nitko nije svjestan tajne koju skriva. Iza njega je i dugogodišnja homoseksualna veza, ljubav s mladićem koju nikome nije mogao priznati. Istinski zaljubljen, no u prevelikoj bojazni živi. Laže svima, pa i ženi. Kada je s ljubavnikom, ženi kaže da se sastanak odužio, da je zapeo na poslu, da ne može stići na vrijeme na večeru ili dogovor koji imaju.

Foto: iStock

Povjerio se najbližim ljudima

Skriva od nje mobitel, poruke, boji se svega. No, povjerio se najbližim ljudima - nikad je ne bi ostavio. Nikada ne bi otkrio što je zapravo, gdje je istina. Živjet će tako do kraja života, drugačije ne može jer nema hrabrosti.

I nije ovaj naš poslovnjak jedini primjer bogatih, obrazovanih frajera koji svoje strasti utaže na par sati. A onda stignu kući, glume pozersku sreću i snivaju o ponovnom susretu sa svojim dečkima.

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter