Dostojna nasljednica

Unuka ikone Grace Kelly izgleda baš kao i njezina prelijepa baka: Počašćena sam jer me uspoređuju s njom


Ines Madunić
18.07.2018.08:15
Unuka ikone Grace Kelly izgleda baš kao i njezina prelijepa baka: Počašćena sam jer me uspoređuju s njom
Instagram/Profimedia

sažeto

Camille Gottlieb kći je princeze Stephanie i nevjerojatno nalikuje baki Grace Kelly


Ines Madunić
18.07.2018.08:15

Iako je njezina glumačka karijera trajala svega pet godina, Grace Kelly i danas je jedna od najvećih holivudskih ikona. Nakon što se udala za monegaškog princa Rainiera III posvetila se kraljevskim obavezama i podizanju obitelji, ali je tragično poginula u prometnoj nesreći 1982. godine.

Grace je s njim imala dvije kćeri, Caroline i Stephanie, a u centru pozornosti sad se našla njezina unuka.

 

Crier tout bas 🌷

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Jun 14, 2018 at 10:35am PDT

Camille Gottlieb upravo je proslavila 20. rođendan, a mnogi je uspoređuju sa slavnom bakom. Na fotografijama s Instagrama vidi se kako kćer princeze Stephanie stvarno nalikuje na Grace Kelly, a ona kaže da joj to laska.

"Svaki put kad moja majka priča o njoj, uvijek govori da je bila najbolja mama i nevjerojatna žena. Moja je mama bila jako mlda kad ju je izgubila, zato smo mi svi zahvalni za sve što nam je dala. Moj je uzor u svemu i jako sam ponosna na nju", rekla je Camille, koja se ne voli previše pojavljivati u medijima.

 

I don't wanna hurt you but you live for the pain

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Sep 28, 2017 at 6:41am PDT

Prošle godine s majkom Stephanie osnovala je humanitarnu udrugu "Be Safe Monaco" koja se bavi podizanjem svijesti o štetnosti vožnje pod utjecajem alkohola.

"Ne pijem. Probala sam alkohol, ali to nije za mene. Ne sviđa mi se ideja gubljenja kontrole nad sobom", rekla je mlada Camille koja je 20. rođendan proslavila s prijateljima u luksuznom resortu u Monte Carlu.

 

Happy Birthday to us 🌶

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Jul 15, 2018 at 8:10am PDT

Camille je najmlađa kći princeze Stephanie koju je dobila u vezi sa svojim bivšim tjelohraniteljem Jean Raymondom Gottliebom. Iz braka s Danielom Ducruetom ima sina Louisa i kći Pauline, a Camille kaže da su svi jako bliski.

"Louis je jako zaštitnički nastrojen i pazi na nas sve, a Pauline je više buntovnica. Stalno se čujemo i međusobno se zovemo 'tri mušketira'", rekla je mlada nasljednica.

kraljevska obitelj

Monaco

Grace Kelly

Monte Carlo

Camille Gottlieb

Princeza Stephanie

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter