Nasljednica hrvatske legende

Unuka Vice Vukova zazire od svijeta lažnog blještavila i društvenih mreža, a obiteljski pedigre ne koristi za vlastiti napredak


Barbara Marinović
14.01.2019.17:00
Unuka Vice Vukova zazire od svijeta lažnog blještavila i društvenih mreža, a obiteljski pedigre ne koristi za vlastiti napredak
Foto: CROPIX

sažeto

Vita Vukov je, prema riječima onih koji je poznaju, iznimno skromna i senzibilna djevojka


Barbara Marinović
14.01.2019.17:00

Đani Stipaničev priprema gala koncert 'To je tvoja zemlja', koji nas očekuje 5. veljače u Lisinskom, a kojim će se odati počast legendarnom Vici Vukovu. Večer će imati i humanitarni karakter, a osim Đanija na njemu će se pojaviti i Radojka Šverko, Tomislav Bralić te klapa Ragusavecchia. Posebna gošća bit će, pak, Vicina unuka Vita Vukov.

Mlada Vita veliki je ponos svoje obitelji. Od svog slavnog djeda Vice, ali i oca Emila, Vita je naslijedila talent za glazbu. S druge strane, ljubav prema pozornici sigurno je stigla i od majke, proslavljene hrvatske glumice Ksenije Pajić.

Na gospođicu Vukov njezin legendarni djed bio bi jako ponosan, a pogotovo da može danas čuti kako svira klavir ili pjeva. Diplomirala je klavir, upisala kasnije i solo pjevanje kod profesorice Lidije Horvat Dunjko. Ona ju je pozvala i u predstavu 'Vesela udovica'. Uz operetu, sudjeluje i na glazbenim natjecanjima.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Iako je po obitelji Vita pripadnica visokih kulturnih krugova, naime majka joj je poznata glumica, otac glazbenik, a djed legenda naše zemlje, ona stoji s obje noge čvrsto na zemlji. Posvećena je onome što voli, gradi karijeru u tišini, a u medije se ne gura. Svijet lažnog blještavila, društvenih mreža i poremećenih vrijednosti ovu djevojku ne zanima. Prema riječima onih koji je poznaju, radi se o jako skromnoj, dragoj i dobroj djevojci. Djed bi bio ponosan.

Oduševljenje Vitom, uz snimku njezinog nastupa u Mimaru, podijelila je sa svojim prijateljima i glumica Ornela Vištica. 'Mali djelić predivne večeri! Suze krenu kad ispred sebe vidiš ovu mladu umjetnicu, njen trud i talent. Kćerka kolegice Ksenije Pajić! Predivna Vita Vukov!', napisala je prije nešto manje od dvije godine na Facebooku Ornela.

Ksenija Pajić

Emil Vukov

Vita Vukov

Vice Vukov

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter