207 nastupa na Outlooku u Puli

Hrvat je najviši DJ na svijetu i 'razvalit' će ove sezone


Vid Barić
11.05.2017.10:45
Hrvat je najviši DJ na svijetu i 'razvalit' će ove sezone

sažeto

Porazgovarali smo s hrvatskim dubstep producentom i DJ-om 207, kojega očekuje nastup na ovogodišnjem, desetom izdanju Outlook festivalu u Puli


Vid Barić
11.05.2017.10:45

Uskoro nam dolazi ljeto, a s njime i tradicionalni glazbeni festivali na hrvatskoj obali. Porazgovarali smo stoga s hrvatskim dubstep producentom i DJ-om 207, kojega očekuje nastup na ovogodišnjem, desetom izdanju Outlook festivalu u Puli.

Počevši 2008. godine kao mali festival sa samo 600 posjetitelja, Outlook je s vremenom postao vodeći festival bass glazbe u svijetu. Četverodnevno slavlje soundsystem kulture ujedinjuje mlade talente i istinske legende iz svijeta dubstep, jungle, dub, drum and bass, hip-hop, garage te mnogih drugih glazbenih žanrova. Između 6. i 10. rujna 2017. jaka postava od stotinu izvođača ponovno će tresti kamene zidove tvrđave Punta Christo i Arene u Puli, i time obilježiti desetljeće postojanja Outlook festivala. Između ostalih proslavi se ove godine pridružuju Dizzee Rascal, Dawn Penn, Swing Ting, Giggs, The Bug, Calibre, Goldie, LEVELZ, AJ Tracey, Wiley i Madam X.

Pogledajte što 207 ima za reći o dubstepu, svojoj produkciji i labelu "Untied Records" te nadolazećem Outlook festivalu.

Outlook festival

DJ

produkcija

207

dubstep

Podijeli članak