Cure, uživajte

Upoznajte novog Aladdina: Zgodni Mena voli teretanu i golišave selfieje


Ines Madunić
16.07.2017.08:50
Upoznajte novog Aladdina: Zgodni Mena voli teretanu i golišave selfieje
Screenshot

sažeto

Mena Massoud mladi je glumac koji je dosad imao samo manje uloge, a sad ga čeka preokret


Ines Madunić
16.07.2017.08:50

Tjednima su se Disney i Guy Richie (48) mučili oko angažiranja glumca i glumice koji će utjeloviti Aladinna i Yasmin u igranoj adaptaciji poznate priče. Već je i Twitter bio preplavljen prijedlozima za casting savršene princeze i lopova koji osvoji njezino srce, a navodno je ekipa pogledala više od 2000 glumaca samo za ulogu Aladdina. Već znamo da će u filmu "Aladdin" duha glumiti Will Smith (48), a sad su objavljena i imena glavnih protagonista. Aladdina će glumiti Mena Massoud, a Yasmin Naomi Scott (24).

 

@eddiecanelea can't let you have all the fun... #vegan #vegangains #fitness #gohard

A post shared by Mena Massoud (@menamassey) on Jul 18, 2016 at 11:24am PDT

Oboje mladi i relativno nepoznati, radit će s iskusnim Guyjem Richijem na adaptaciji jednog od najpopularnijeg i najgledanijeg crtića. 

Mena Massoud rođen je u Egiptu, ali odrastao u Kanadi. Sad živi u Los Angelesu, a moći ćemo ga vidjeti u seriji "Jack Ryan", a dosad je imao manje uloge u serijama "Poser", "Open Heart" i "The 99".

Naomi Scott rođena je u Londonu, a dosad najveća uloga bila je u SF seriji "Terra Nova" Stevena Spielberga te u novim "Power Rangersima". Nije poznato kad počinje snimanje niti kad ćemo moći uživati u novom Aladdinu.

Profimedia

film

Will Smith

Guy Richie

Mena Massoud

Naomi Scott

Aladdin

Podijeli članak