Krive odluke uništile im i karijere

Upropastili su se do kraja i sada izgledaju kao karikature. Uložili su milijune, a kirurzi ih unakazili


100posto
04.12.2019.15:45
Upropastili su se do kraja i sada izgledaju kao karikature. Uložili su milijune, a kirurzi ih unakazili
Foto: Profimedia

sažeto

Voštano lice, fileri, botoks... Karijera im je propala zbog toga što su odlučili da žele izgledati znatno mlađe nego što zapravo izgledaju


100posto
04.12.2019.15:45

Što se dogodilo licu Toma Cruisea? Zaigrao se injekcijama botoksa, sve kako bi zadrža mladost koja mu neminovno kliže kroz prste. Glumac ima 57 godina pa zaglađeno lice više nije moguće imati na prirodan način, a kako bi stao vremenu na kraj - podvrgnuo se botoksu od kojeg izgleda zaleđeno. Nema mimike, a lice je voštano, pomalo rumeno. Jagodice su naglašene, što je vizualno znatno prihvatljivije kod žena nego kod muškaraca. U svakom slučaju, najpoznatiji svjetski scijentolog je potpuno promašio.

Foto: Profimedia

Flynn Boyle propala zbog operacija

No, nitko kao Lara Flynn Boyle. Bila je zaista jedna od najljepših holivudskih glumica, no predivno lice propalo je zahvaljujući plastičnoj kirurgiji i filerima. Sa svime je Lara pretjerala, a godine jednostavno ne može prihvatiti. Izgleda poput ribe - operirala je nos, povećala usnice, koristila botoks, stavljala filere u obraze, podizala obrve, napravila facelifting. Zbog svega, izgleda kao karikatura, a u Hollywoodu je više ne žele angažirati.

Profimedia

Versace se upropastila drogom i operacijama

Stravično loše izgleda i gospođa Donatella Versace. Ima 64 godine i zaista ih ne nosi dostojanstveno već izgleda otužno, kao da ih se strašno boji. Kada se devedesetih pojavila kao nasljednica tragično ubijenog brata Giannija, Donatella je izgledala puno bolje, u korekcijama je bila umjerenija pa joj je lice izgledalo zdravo. U novom mileniju jednostavno je počela koristiti sve blagodati estetske kirurgije i pretvorila je u izoperiranu ženu koja previše leži u solariju.

Stuart C. Wilson

Rourke donio krivu odluku

Veliki Mickey Rourke imao je robusnu, jaku mušku energiju i isto takvo lice. Nažalost, sve je upropastio kada je došao na ideju da se popravi. Rezultati su užasavajući, dugo je bio predmet sprdnje, a svoju karijeru tek je nedavno vratio na prave trake, one koje zaslužuje.

Profimedia

Cobainova udovica se uništila sa svega 35 godina

Udovica Kurta Cobaina imala je uspješnu glazbenu karijeru, čak je igrala i u 'Narodu protiv Larryja Flynta', a onda je zbog droge, alkohola i estetskih intervencija - njezina karijera propala. Nekoliko je puta pokušala popraviti štetu učinjenu faceliftom kojeg je svojedobno napravila, no rješenja nije bilo.

Foto: Profimedia

Wildenstein potrošila na zahvate preko 20 milijuna kuna

Najpotresniji slučaj onaj je njujorške bogatašice Jocelyn Wildenstein. Prozvali su je 'žena mačka', potrošila je na operacije i zahvate preko 20 milijuna kuna. Lice joj se zbog svega počelo raspadati. Njezin pokojni suprug Alec Wildenstein bio je ljubitelj mačaka, a Jocelyn je, u strahu da je ne ostavi, od kirurga zatražila da joj lice što više nalikuje na mačje. Nije to pomoglo, suprug ju je varao s ruskom manekenkom starom svega 19 godina.

Profimedia

Renee se pokajala i na vrijeme povukla iz tog začaranog kruga

Kada se nakon tretmana botoksom Renee Zellweger pojavila na crvenom tepihu, mnogi je nisu prepoznali. Teško je bilo prepoznati u svemu glumicu, potpuno je bila neprepoznatljiva nakon svega. Kad je shvatila kakve su njezini potezi reakcije polučili, Renee je odlučila da se više neće vraćati estetskim kirurzima.

Gareth Cattermole

Tom Cruise

Donatella Versace

Mickey Rourke

Lara Flynn Boyle

Renee Zellweger

Jocelyn Wildenstein

newsletter

Prijavite se na Newsletter