'To nam je vrhunac karijere'

Uz Dua Lipu i Sean Paula, naši 2Cellos nastupaju na otvorenju Lige prvaka u Kijevu


100posto
18.05.2018.14:55
Uz Dua Lipu i Sean Paula, naši 2Cellos nastupaju na otvorenju Lige prvaka u Kijevu
Goran Sebelić/Cropix

sažeto

Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševljeni su jer će nastupati na otvorenju Lige prvaka 26. svibnja


100posto
18.05.2018.14:55

2Cellos ne prestaje nizati uspjehe jedan za drugim, a sad su opet pomaknuli ljestvicu malo više.

Sljedeći tjedan, 26. svibnja nastupit će na otvorenju finala Lige prvaka u Kijevu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser imat će čast otvoriti finale jednog od najprestižnijeg sportskog natjecanja koje je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi.

"Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovakvog velikog i spektakularnog događaja", rekao je Hauser uoči nastupa.

Prije nego što 2Cellos nastupe uoči finala na pozornicu će stupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa koja će izvesti mega popularni hit 'New Rules', a pridružit će joj se i pjevač Sean Paul s kojim je pjevačica snimila pjesmu 'No Lie'.

Nakon njihovog nastupa na pozornicu dolaze, u maniri pravih svjetskih zvijezda, 2Cellos, koji će odsvirati himnu Lige prvaka u svojoj jedinstvenoj interpretaciji, dok će u međuvremenu na teren izlaziti igrači Real Madrida i Liverpoola.

Te večeri uz dvojac 2Cellos nastupit će još tri naša igrača – Luka Modrić i Mateo Kovačić kao igrači Real Madrida, ali i Dejan Lovren kao igrač Liverpoola.

Ovaj događaj je iznimno popularan, a ujedno i jedan od najgledaniji, stoga ne propustite finale i nastup naših dečkiju koji će promovirati Hrvatsku na najbolji mogući način.

nastup

Stjepan Hauser

2Cellos

Luka Šulić

newsletter

Prijavite se na Newsletter