Godine su nevažne

'Vatreni' nakon bračnih krahova sreću pronašli uz mlađahne partnerice: Vlaović ljubi 17 godina mlađu missicu, izgleda da se poveo za primjerom kolega


Barbara Marinović
01.11.2018.08:30
'Vatreni' nakon bračnih krahova sreću pronašli uz mlađahne partnerice: Vlaović ljubi 17 godina mlađu missicu, izgleda da se poveo za primjerom kolega
Foto: CROPIX

sažeto

Ivana Mišura sreću je, pišu mediji, pronašla uz Gorana Vlaovića. Bilićeva partnerica Ivana mlađa je od njega 15 godina, a Štimca i Lanu dijeli 14 godina...


Barbara Marinović
01.11.2018.08:30

Udala se proteklog vikenda Milana Vlaović, a sada je otkriveno da njezin bivši suprugu Goran također ponovno ljubi. Bivši supružnici rastali su se prije nekoliko godina, ali ostali su u korektnim odnosima. Tijekom dugogodišnjeg braka dobili su troje djece, koja su im oduvijek na prvom mjestu. Gospodski se tako nekadašnji 'vatreni' razveo, a sada i zaljubio, ponovno u tamnokosu ljepoticu. Ivana Mišura bila je, piše Story, nekad Miss Universe Hrvatske, a prije Gorana u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem. Prekinuli su Lujo i Ivana na korektan način, on je sreću pronašao na drugoj adresi, a čini se prema gradskim pričama da je isto sada učinila i Mišura.

Ni razlika od 17 godina nije stala na put vezi s Vlaovićem. I daleko od toga da je on jedini pripadnik slavne Ćirine vrste koji je nakon bračnog brodoloma sreću pronašao uz mlađu ženu.

Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Slaven Bilić nedavno je proslavio rođenje svog petog djeteta, trećeg koje je dobio u ljubavi s Ivanom Đeldum. Zajedno su dobili troje djece, već su dulji niz godina u vezi, a privatnost oduvijek čuvaju za sebe. Samozatajna Riječanka s Bilićem se upoznala 2008. godine, navodno je posrednik toj ljubavi bio Robert Prosinečki. Fotografi su ih sljedeće godine uhvatili u Zagrebu, a Slavenu ni razvod od pravnice Andrijane nije slomio vjeru u ljubav. Iako je između njega i Ivane dobna razlika od 15 godina, nikome u paru to ne smeta. Godine su ionako samo broj.

Neja Markicevic / CROPIX

Četrnaest godina razlike dijeli Igora Štimac od njegove partnerice Lane Bucat, s kojom je tijekom zajedničkih godina dobio dva sina. Iz prvog braka sa Suzanom Štimac ima još troje djece pa je tako i Igor, poput Slavena, ponosni otac petero djece. S Lanom je u ljubavi već nekoliko godina, potpuno posvećen obitelji, prvenstveno svojoj djeci.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Igor Cvitanović trinaest je godina bio u braku sa stilisticom i dizajnericom Marijom, a nakon razvoda ponovno se zaljubio i vjenčao s poduzetnicom Tanjom Grgić. Iako je Cvitanović stariji od Tanje 14 godina, to im zaista ništa ne znači jer su jako zaljubljeni. Prije nego su se vjenčali, proveli su dvije godine u vezi.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Davor Šuker još se nije skrasio, no također je tijekom ljubavne karijere bio sklon nešto mlađim ljepoticama. Maja je dvije godine bila s njim u vezi, a nije problem bila ni razlika od 19 godina. Nakon prekida ostali su u korektnim odnosima, ne želeći previše pričati ni o prekidu ni o vezi. Danas je Maja u braku s poduzetnikom Andrijom Kevićem, s kojim ima djevojčicu.

arhiva CROPIX

Slaven Bilić

Davor Šuker

Igor Štimac

Igor Cvitanović

Milana Vlaović

Goran Vlaović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter