Stižu i prve reakcije!

Vatreni, ponosna je cijela Hrvatska! 'Hvala vam što ste ujedinili Hrvatsku! Srca sviju nas kucala su kao jedno!'


Barbara Marinović
15.07.2018.21:15
Vatreni, ponosna je cijela Hrvatska! 'Hvala vam što ste ujedinili Hrvatsku! Srca sviju nas kucala su kao jedno!'
Screenshot/Instagram

sažeto

Nina Badrić, Sandra Perković, Maja Šuput, Lidija Bačić... Polako kreću prve reakcije na hrvatsko srebro!


Barbara Marinović
15.07.2018.21:15

Polako pristižu i prve reakcije na srebro naših reprezentativaca na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Sjajna predstava zaista je za svaki ponos i svjesna je toga cijela Hrvatska. Sandra Perković dečkima je poručila: 'Vatreni, hvala vam jer ste ujedinili Hrvatsku! Srca sviju nas kucala su kao jedno'. I Maja Šuput poslala je dečkima poruku. 'Hvala dečki, za nas ste vi prvaci! Ja sam spremna za večerašnji koncert u Farkaševcu. Nadam se da večeras svi slavimo ovaj uspjeh! Srce vatreno', napisala je Šuput.

'Ma ovo nije nikakav poraz, ovo je sve na svijetu! Svaka vam čast do neba i nazad! Ispunili ste srca svima kako dugo nisu bila ispunjena! Ljudi se vesele po ulicama, grle koga god stignu i hodaju ponosno! Toliko zajedništva i ljubavi u ovoj zemlji nismo dugo osjetili', napisala je Katarina Baban. Nina Badrić također je euforična. 'Svaka čast za sve što ste pokazali i dali! Neponovljiv rezultat... Ispisali ste sportsku povijest. Vratili radost, vjeru i ljubav među ljude. Najbolji ste! Hvala vam na svemu'.

Lidija Bačić čestitala je Luki Modriću na tituli igrača prvenstva, a nije se na tome zaustavila! 'Svaka čast reprezentaciji na hrabrosti i čudima koja su učinili. 1998. bronca! 2018. Srebro! Idući put bit će zlato! Hrvatska je ponosna i slavi', napisala je Bačić.

Maja Šuput

Lidija Bačić

Nina Badrić

Katarina Baban

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter