Vruće ljeto na najluđoj plaži

Veliki Jax Jones rasplesat će partijanere na Zrću najvećim hitovima


100posto
10.08.2017.12:10
Veliki Jax Jones rasplesat će partijanere na Zrću najvećim hitovima
Profimedia

sažeto

Svjetski poznati DJ surađivao je s Demi Lovato, Selenom Gomez, a nominiran je i za Grammy


100posto
10.08.2017.12:10

Londonski DJ i producent Jax Jones, nominiran za prestižnu nagradu Grammy, pokorio je glazbene ljestvice diljem svijeta ultimativnih hitovima "You Do Not Know Me" na kojem je surađivao s mladom britanskom pjevačicom Raye te "I Got You" s s Duke Dumontom.

Svjetski poznati DJ, koji se može pohvaliti suradnjama s najvećim zvijezdama današnjice, u klubu Aquarius na Zrću nastupit će u nedjelju, 13. kolovoza.

Ove godine objavio je singl "Instruction" s američkom pjevačicom Demi Lovato, a nešto prije sa njezinom najvećom rivalkom Selenom Gomez. Ovim suradnjama Jax se našao usred sukoba dvije američke pjevačice, koje svojim turbulentnim odnosom već godinama zabavljaju američke medije. Dvije mlade zvijezde su, naime, ili nerazdvojne ili se ne podnose, a sada ga fanovi Selene Gomez obasipaju hejterskim tweetovima te optužuju da je suradnjom s Demi izdao Selenu. Jonesu u svakom slučaju nije dosadno.

Svjetski poznati Britanac inspiraciju za svoje proslavljene hitove pronašao u širokom rasponu glazbenih pravaca. Odrastao je slušajući rap, gospel, afro-beat i brojne druge žanrove te se još kao tinejdžer okušao u glazbenoj produkciji, ponajprije kao hip-hop producent, a danas pušta raznovrsnu glazbu koja je najbliža deep houseu.

U bogatoj glazbenoj sezoni Aquariusa, Jax Jones je samo jedno od velikih DJ imena koji će rasplesati domaće i strane partijanere. Aquarius je ugostio slavnog Stevea Angella, Tchamija. Bakermata, a kao poslastica za kraj sezone stiže nam još i Alan Walker.

Na svojoj "rider" listi Jones nije tražio ništa specijalno: Grey Goose votku, tonic i red bull bez šećera, dva čista ručnika i - jedan par crnih Nike čarapa.

koncert

ljeto

Zrće

Jax Jones