Idu po pobjedu u Supertalentu

VIDEO: Mokri do kože spektakularnim nastupom oduševili sve, strogoj Martini je zapeo za oko zgodni Marin


100posto
27.11.2017.10:15
VIDEO: Mokri do kože spektakularnim nastupom oduševili sve, strogoj Martini je zapeo za oko zgodni Marin
Screenshot, Cropix

sažeto

Plesni duo izveo je na pozornici nešto što dosad nitko nije


100posto
27.11.2017.10:15

Uigrani plesni duo kojeg čine Nina i Marin u polufinalu Supertalenta izveli su nešto što do sada nitko nije. Iznimno atraktivne plesne akrobacije u bazenu osigurale su im prolazak u finale.

"Sjajna ideja, ovo s vodom. Čini mi se da smo više plesnih elemenata vidjeli na audiciji, ali ovo je puno, puno teže. Divim se hrabrosti, i ovo što ste izveli nama bi bilo teško i na suhom. Gleda vas svatko tko ima televizor, mi smo tu s komentarima, ja vam se divim za hrabrost. Izgledalo je zapanjujuće", rekla im je Maja nakon nastupa.

"Volio bih što više plesača u finalu. Što se vaše izvedbe tiče, prvi dio me očarao. Nina, nemoj se uvrijediti, ali Marine kod tebe je to bilo impresivno. Što se tiče drugog dijela, sve je bilo u redu, ali još jedanput bih rekao da je sve zajedno bilo jako dobro, volio bih vas vidjeti dalje", dodao je Bilman.

"Meni se to osobno jako sviđa, ono što ću komentirati u kontekstu cijelog nastupa to je da mi je Marin ukrao pažnju. To se rijetko događa, Marine ti si to vrlo uspješno učinio. Iznimno sam uživala gledajući te i voljela bih te i dalje gledati kako plešeš", komentirala je Martina. "Bili ste odlični. Energija je između vas najzanimljivija. Imate priču, imali ste u oba nastupa", zaključio je Janko Popović Volarić.

Njihovu ideju među prvima pohvalila je Maja Šuput, a nas je zanimalo koliko su vode Nina i Marin potrošili tijekom nastupa. Iako smo očekivali da će ih pitanje zateći, oni su odgovor ispalili kao iz topa. "Potrošili smo 125 litara vode tijekom nastupa. Znamo da je voda skupa, ali ne znamo koliko to košta", iskreni su Nina i Marin. Otkako su se pojavili na malim ekranima popularnost ovih 15-godišnjaka raste iz dana u dan. Omiljeni su u školi, iako to sramežljivo priznaju.

 

Na kopnu, u vodi... @marin_cacija i @nina_jugo ... Savršeni. ??#supertalentHR

A post shared by ? supertalenthr (@supertalenthr) on Nov 26, 2017 at 1:32pm PST

"Često nam dovikuju Supertalent. Kad idemo zajedno na bus curice znaju vikati "to su oni", govori nam Marin kojeg tinejdžerice često mole i za zajedničko fotografiranje. Ponosni su na njih i profesori koji im zbog brojnih obaveza idu na ruku. "Neki put i ne popuste, ali nakon što im objasnimo što radimo onda nam izađu u susret i daju nam priliku da se dogovorimo za ispitivanje. Jako su ponosni na nas. Nakon audicije na gotovo svakom satu gledali smo naš nastup preko projektora", ističu ovi simpatični školarci.

Granice nemogućeg za njih ne postoje, a to su dokazali i sjajnom točkom u polufinalu. Iako je izgledalo kao da već mjesecima vježbaju točku u bazenu s vodenim akrobacijama susreli su se tek neposredno uoči polufinala. "Prvi puta smo to sve isprobali prije dva dana. Nisam imala osjećaj da je to toliko teško, zahtjevno i naporno", priznaje Nina.

Ipak, Marin kaže da mu je točka u bazenu jedno od najboljih iskustava ikada. "Kad sam prvi put skočio u onaj bazen s vodom u meni je bio takav fenomenalan osjećaj. Osjećao sam se kao da sam 120 litara energetskog pića popio", kaže Marin. S obzirom na to da se finale bliži jedva čekamo vidjeti što će nam tek tada ovaj duo pripremiti.

Supertalent

finale