VIDEO: PRESLATKI 6-GODIŠNJAK PRAVI JE HIT

"Više volim da me zovu Mišo nego Gabrijel jer mi je on najdraži pjevač, a planiram i pustiti brkove"


100posto
13.11.2017.11:20
"Više volim da me zovu Mišo nego Gabrijel jer mi je on najdraži pjevač, a planiram i pustiti brkove"
Nova TV

sažeto

Šestogodišnjak je prošao u finale Supertalenta zbog genijalne izvedbe pjesme "Proplakat će zora"


100posto
13.11.2017.11:20

Drugu polufinalnu večer Supertalenta otvorio je sjajni Gabrijel Čačić (6). Prvi je tako na pozornicu stao "mali Mišo Kovač". Gabrijel je ovog puta pjevao u pratnji klape Fjabula i svog tate.

"Dugo sam se pripremao, negdje oko mjesec dana", rekao je Gabrijel. Šarmantni šestogodišnjak iz Zadra otpjevao je Mišin hit "Proplakat će zora".

"Imati moć da digneš ljude i tribine jednom rukom, ali da ih digneš jednom rukom, to ni Mišo ne može", rekao je Gabrijelu Janko Popović Volarić.

"Meni se jako svidio početak pjesme, tvoji gosti u klapi i jako mi se svidio sam kraj pjesme", rekla mu je Martina Tomčić.

"Vidim da si uživao više nego na audiciji, parafrazirat ću te i reći da je bilo jako super", dodala je Tomčić.

"Gabrijel, odabrao si najbolje moguće. Ovaj kraj je originalan iz Mišine pjesme, ja to inače pjevam na svadbama. Super mi je taj sistem tata - sin, vidi se da je vaša ljubav velika. Gabrijel, vidim te za 15 godina, ti si pravi narodni čovjek koji će dizati ljude oko sebe i imati komade oko stola, bio si fantastičan", dodala je Maja Šuput. Zadovoljan je bio i Davor Bilman.

"Što se mene tiče možeš doći i sam jer si dovoljno jak da budeš i sam na pozornici", zaključio je Bilman.

Gabrijela mnogi već sada nazivaju nasljednikom Mate Miše Kovača, a upravo to najveći mu je kompliment. U svom prvom intervjuu preslatki dječak otkrio je kako se nosi sa slavom, ali i zbog čega mu je Mišo toliki idol. 

"Više volim da me zovu Mišo nego Gabrijel jer mi je on najdraži pjevač", kaže dječak koji kad odraste želi i fizički nalikovati na svog idola. "Mislim da ću i ja imati brkove", otkriva maleni Gabrijel, koji je već sad osvojio simpatije cijele Hrvatske. Ipak, najveća je zvijezda u svom rodnom Zadru.

"Velika sam zvijezda inače. Ljudi me u kafićima pozdravljaju. Pitaju me gdje si, kako si, gdje ti je brat. Nekad me traže i da se slikam s njima", kaže simpatični Gabrijel. Iako ćemo ga i u finalu zasigurno čuti s još jednim hitom svog idola, Gabrijel nam je otkrio da voli i Zdravka Čolića. No, Mišo je ipak Mišo.

"Mišo je bolji od Čolića jer ima bolje pjesme s jakim pokretima ruku", zaključio je simpatičan dječak i pred kamerama dokazao da je već usvojio i mote svog idola.

Supertalent

Mate Mišo Kovač

Gabrijel Čačić