'Puno muškaraca uzbuđuje starija žena'

Grašu i Danijelu dijeli mala razlika! Mehun niz godina provela s bivšim manekenom, a glumica ljubila 19 godina mlađeg kolegu


Barbara Marinović
14.04.2019.17:00
Grašu i Danijelu dijeli mala razlika! Mehun niz godina provela s bivšim manekenom, a glumica ljubila 19 godina mlađeg kolegu
Foto: Damjan Tadić/CROPIX

sažeto

Zrele i ispunjene žene sve češće za životne partnere biraju mlađe muškarce


Barbara Marinović
14.04.2019.17:00

Psiholozi tvrde da su vremena kada je muškarac bio glava kuće odavno gotova. Samim time, odnos muškaraca i žena unutar obitelji znatno se promijenio, a parova u kojima je žena dominantnija i starija sve je više. Nedavno je Maja Šuput opjevala romansu mlađeg frajera i starije žene u singlu 'Dođi mami', a u intervjuu za 100posto otkrila nam da je i sama imala iskustva veze s mlađim frajerima. Uostalom, njen zaručnik Nenad Tatarinov četiri je godine mlađi od nje. Neznatna je to razlika, doduše, pa se Maju i Nenada možda i ne može uzeti za primjer. Maja nam je objasnila što misli, zašto su veze s mlađim muškarcima ženama danas privlačnije doli one s iskusnijim, starijim frajerima.

Samouvjerenije žene dođu nekako do mlađih muškaraca

'Danas je to jako moderno zapravo, kad gledate i u svijetu i kod nas. Ne zaljubljuju se ljudi u nekog zato što je to moderno, jednostavno se to tako dogodi, ali snažnije, samouvjerenije žene, samoodržive i s karijerom, nekako češće dođu do toga da im je muškarac mlađi, to sam primijetila, to nekakvo pravilo u zadnje vrijeme. Puno muškaraca ima to nekakvo uzbuđenje prema starijoj ženi. Dok god se fizički ne vidi ta razlika, to mi je dosta prihvatljivo. Nije mi lijepo, doduše, kad stariji babac isfurava mlađeg komada, to može izgledati malo čudno. Ali, dokle god to energetski i fizički nije toliko vidljivo, to mi je seksi', govori Šuput.

Foto: CROPIX

Zrelim ženama, dodaje Maja ne treba frajer koji će im soliti pamet, već im treba netko opušteniji, a opet netko tko je dovoljno samouvjeren da bude sa zrelijom, ispunjenijom ženom.

Upravo takvih primjera imamo i na našoj estradi. Neke su veze završile, neke još stabilno i sretno traju, a mnoge su dokaz da su godine samo broj.

Danijela i Grašo

Među neznatnu razliku u godinama u korist dame ide i pet godina - koliko je Danijela Martinović starija od dugogodišnjeg partnera Petra Graše. Razlika je to koja je zaista nevidljiva, Danijela i Petar skladan su par, a pet godina - nikakva senzacija. Oboje su u karijerama uspješni i ispunjeni pa su pravi primjer kompatibilnosti. Jedino što njihovi obožavatelji žele jest svadba! No, nekako nam se čini da su Danijela i Petar zadovoljni i bez službene potvrde.

Srđan Vrančić/Cropix

Nina i bivši suprug

Nije velika razlika dijelila ni Ninu Badrić i bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Između njih postojala je razlika od šest godina. Godine im nisu smetale za odnos, pa i brak, koji je potrajao šest godina. Čak 11 godina sveukupno su proveli zajedno. Kraj braka Nina i Bernard dostojanstveno su podnijeli, no od Badrić i nije drugačije bilo za očekivati.

Foto: CROPIX

Snježana i Mihael

Gotovo deset godina zajedno su proveli Snježana Mehun i Mihael Galeković. Poduzetnik je od svoje bivše supruge bio mlađi osam godina. No, ni on niti ona nisu pridavali pozornost brojci. Svojedobno je Snježana izjavila kako Mihaela uopće ne gleda kroz prizmu godina niti je u svakodnevnom životu svjesna razlike. I ona je nakon razvoda ostala dama te je o Mihaelu najbolje riječi imala i kada se ljubavna priča završila. Otkrila je nakon razvoda da pikanterija o rastanku nema te mu je čak prepustila i tadašnji zajednički klub u centru grada. Više je on vremena uložio, govorila je tada Mehun, pa je logično da ga njemu prepusti i odmakne se.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Rozga i Hauser u razlici od deset godina

Više od dvije godine zajedno su proveli Jelena Rozga i Stjepan Hauser, među kojima je postojala razlika od 10 godina. Nevidljiva je ta razlika bila, barem fizički, jer Rozga izgleda znatno mlađe od svojih bioloških godina. Splitska pjevačica sa Stjepanom se čak i zaručila, a mnogi su se ponadali vidjeti ih pred oltarom. Rozga je do Stjepana svoje veze skrivala, o ljubavima nije javno pričala te je pažnja koja se digla oko njihove veze bila očekivana i logična.

Instagram

Kojić i Severina skladni već nekoliko godina

Neizostavna je i priča o ljubavi Severine i Igora Kojića. Dijeli ih razlika od 14 godina, no to nije bila nikakva prepreka za stabilnu vezu, a kasnije i brak. Severina u Kojića ima maksimalno povjerenje, a on joj nije dao razloge da bude drugačije. Vjenčali su se 2015. godine, prvo na intimnoj ceremoniji u Istri, a kasnije su sve proslavili i na velikoj zabavi u Beogradu. Svadbu je pohodila hrvatska i srpska elita te se o vjenčanju pisalo i pričalo mjesecima kasnije.

Vojko Bašić/Cropix

Milan i Nina bili su zajedno preko godinu dana, a 19 godina nije im smetalo

I glumica Nina Violić svojedobno je pala na šarm mlađeg Beograđanina. S glumcem Milanom Marićem u vezi je provela godinu i pol, a dijelila ih je razlika od 19 godina. Nije to bio nikakav problem za par, karizmatična glumica i mlađahni kolega provodili su vrijeme na relaciji Zagreb - Beograd i uživali su u ljubavi dok je trajala. Nakon prekida on je nastavio graditi uspješnu karijeru, a Nina već neko vrijeme uživa u vezi s Filipom Šovagovićem. O svojim ljubavima Violić ne govori javno i želi što je više moguće sačuvati svoju intimu.

Livio Andrijić/Cropix

Sreća Borisa i Jelene potpuna uz djevojčicu

Jelena Radan već je dulji niz godina sretna uz 15 godina mlađeg partnera Borisa Sekulića, s kojim ima i djevojčicu. Upoznali su se dok je ovaj umjetnik još bio student, a Jelena već proslavljena pjevačica. Danas sjajno zajedno surađuju u smislu snimanja spotova i Boris daje izvrstan vizualni identitet Jeleninoj glazbi. Kompatibilni su, čini se, i kao roditelji i kao poslovni suradnici.

Foto: CROPIX

Severina

Maja Šuput

Jelena Rozga

Nina Badrić

Danijela Martinović

Snježana Mehun

Jelena Radan

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter