FOLK ZVIJEZDA U INDUCIRANOJ KOMI

Vozio je pijan i bez pojasa, a vozačku su mu oduzeli prije pet godina: Pjevač se bori za život, Karleuša poziva da mu fanovi šalju pozitivne misli


100posto
24.10.2018.20:30
Vozio je pijan i bez pojasa, a vozačku su mu oduzeli prije pet godina: Pjevač se bori za život, Karleuša poziva da mu fanovi šalju pozitivne misli
Instagram

sažeto

Darko Lazić ima teške ozlijede i još nije jasno hoće li mu liječnici uspjeti spasiti život


100posto
24.10.2018.20:30

Srpska folk zvijezda Darko Lazić (27) već se dva dana bori za život u KBC Zemun, gdje je došao nakon teške prometne nesreće u Brestaču. U blizini svoje kuće sletio je s ceste u polje, a automobil je završio na krovu. Lazić je zadobio teške ozlijede - slomljena mu je vilica, noga je iskočila iz kuka te je slomljena na više mjesta, a slomio je i devet rebara te ima ozlijede glave i zdjelice.

Otkriveno je kako Lazić nije bio vezan te je u trenutku nesreće bio pijan s čak 1,39 promila u krvi, što se karakterizira kao teško pijanstvo. Navodno je prije toga bio na kućnoj zabavi, a kad je usred noći htio otići kući, prijatelj ga je nagovorio da odu spavati u hotelsku sobu. Lazić je pristao, no netko ga je pred jutro nazvao na telefon te je on zatim uzeo ključeve prijateljevog auta i krenuo prema Brestaču.

 
 
 
View this post on Instagram

🏍🏍🏍🏍

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 13, 2018 at 10:20am PDT

Također, srpski mediji javljaju kako Lazić već pet godina uopće ne posjeduje vozačku dozvolu jer mu je ona oduzeta 2013. godine zbog čak 18 kaznenih bodova.

Pjevač je trenutno u induciranoj komi, ali liječnici ne mogu jamčiti njegov oporavak jer posljednje informacije govore o tome da su mu otkazali bubrezi i pluća.

Folk zvijezda službeno je u braku s pjevačicom Anom Sević s kojom ima kćer, no trenutno žive odvojeno i u procesu su razvoda. Ipak, ona je cijelo vrijeme u bolnici, baš kao i njegovi roditelji te aktualna djevojka Marina Gagić.

Darko Lazić pobjednik je talent natjecanja Zvezda Grande 2009. godine i otad je objavio dva albuma te je jedan od poznatijih folk pjevača u Srbiji. Poznat je i po svojoj ljubavi prema automobilima, motociklima i brzoj vožnji.

Njegovom oporavku nadaju se kolege i kolegice sa scene, a Jelena Karleuša napisala je kako bi mu svi trebali slati pozitivnu energiju tako što zamišljaju kako lijepo pjeva.

prometna nesreća

turbo folk

Darko Lazić

folk zvijezda

folk pjevač

newsletter

Prijavite se na Newsletter