Posljedice afere

Vranješ nije izgubio brak, ali objava fotki nije mu se baš isplatila i mogla bi ga koštati karijere, a Karleuša je podignula više od stotinu tužbi


Ines Madunić
20.02.2019.10:15
Vranješ nije izgubio brak, ali objava fotki nije mu se baš isplatila i mogla bi ga koštati karijere, a Karleuša je podignula više od stotinu tužbi
Instagram

sažeto

Sad kad su se strasti malo stišale zbraja se šteta sa svih strana


Ines Madunić
20.02.2019.10:15

Kad je u medije pustio fotografije i snimke koje mu je navodno slala Jelena Karleuša, nogometaš Ognjen Vranješ vjerojatno nije računao da bi i on mogao imati štete od toga. Naravno, ne mislimo na privatnu štetu, jer je oduvijek - valjda - bio svjestan da bi otkrivanje afere moglo imati posljedica na njegov brak.

Mislimo na profesionalnu štetu jer stopera belgijskog Anderlechta iz reprezentacije BiH u utorak je izbacio izbornik Robert Prosinečki.

"Sam je sebe izbacio iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi, čak ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", rekao je Prosinečki za agenciju Anadolu.

 
 
 
View this post on Instagram

Jer kada brod tone uvek prvo pale misevi a kapetani iskusni na druge ce misliti!!!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 29, 2019 at 9:56am PST

Prilično nezgodno, ali i očekivano, vjerojatno za sve osim za njega.

S druge strane, iako se pisalo o tome kako Duško Tošić već razgovara s odvjetnicima oko razvoda od Jelene Karleuše, to se još nije dogodilo ili javnost za to nije saznala.

Navodno je Tošić osigurao svoju imovinu i odvjetnike zaposlio kako bi sve prošlo uz minimalno drame. No, sve to uopće ne mora biti istinito.

U međuvremenu je Jelena putovala iz Beograda u Kinu, a onda i na odmor u Dubai kod Tošića, i to s njihovim kćerima. Sve je pokazala na Instagramu, s puno fotki i storyja. Nije baš bilo prepuno obiteljske idile, jer nogometaš se ponašao prilično hladno na fotografijama, ali dok oni ne objave da se rastaju - ništa ne znamo.

 
 
 
View this post on Instagram

🙊

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 5, 2019 at 8:05am PST

Tošić je potpisao ugovor za kineski nogometni klub vrijedan 16 milijuna eura, i to u samom jeku seks afere. O tome se nije izjašnjavao u javnosti, a vjerojatno ni neće, iako su neki srpski mediji prenosili njegove "neslužbene" izjave preko anonimnih izvora.

Nekoliko tjedana nakon svega pjevačica je objavila kako su ona i Tošić podnijeli ukupno 120 tužbi protiv srpskih medija zbog klevete i uvreda. Svi oni koji su objavili fotografije dobili su tužbu na svoju adresu, a pošteđen je jedino Blic, koji je prvi "provalio" aferu, no odlučili su da fotografije, koje je medijima poslao Vranješ osobno i onda to još obrazložio, neće objaviti.

razvod braka

Jelena Karleuša

Ognjen Vranješ

Duško Tošić

seks afera

reprezentacija BIH

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter