Jedva sakrila međunožje

Vruće domaće scene seksa o kojima su pričali apsolutno svi! Eksplicitni kadrovi palili regiju - i nekad i danas


Barbara Marinović
13.10.2018.21:00
Vruće domaće scene seksa o kojima su pričali apsolutno svi! Eksplicitni kadrovi palili regiju - i nekad i danas
Screenshot/Youtube

sažeto

Za neke redatelje nema cenzure, a domaća i susjedna ostvarenja obiluju prizorima na koje mlađi od 18 moraju okrenuti glavu


Barbara Marinović
13.10.2018.21:00

Svi pričaju ovih dana o seriji 'Jutro će promijeniti sve', a koja je nedavno krenula s prikazivanje na RTS-u, no može se gledati i na YouTubeu. Srpska serija prikazuje prilično eksplicitno vruće scene seksa, a u jednoj od njih mladi glumci Isidora Simijonović i Jovan Zdravković završili su u klinču koji je otkrio skoro sve. Serija inače prati životne priče mladih ljudi koji su završili sa studiranjem, no nisu zasnovali obitelj, nisu se poslovno stabilizirali i zapravo traže svoje mjesto u društvu. Serija ima 40 epizoda, a prati život tih 30-godišnjaka koji plivaju u limbu ljubavnih veza, poslova, beogradskih ulica... Angažirano je na projektu više od 200 glumaca.

Scene seksa nisu prisutne samo u spomenutoj seriji, niti su generalno važne za radnju i poruku iste. No, nitko ne može zanijekati da su donijele veliki PR istoj. Nije to prvi put da se na našim prostorima u serije i filmove uvrštavaju scene seksa.

Primjerice, film Anđelka Jurkasa 'Fuck Off I Love You' uvrstio je u trilogiju o muško-ženskim odnosima i eksplicitne scene seksa. Okupio je u njemu cijelu svitu poznatih glumačkih i imena poznata iz javnog života.

Irena Škorić režirala je također, prije sedam godina, film prepun erotskih scena. '7 seX 7' okarakteriziran je kao dramsko-erotski film, a svojedobno je digao dosta prašine. Ana Majhenić, Kristijan Ugrina i Robert Kurbaša našli su se glavnim ulogama.

Zaradio je skoro zabranu film 'Neka ostane među nama' redatelja Rajka Grlića. U njoj Miki Manojlović u seksi klinču sa slovenskom glumicom Ninom Ivanišin slavi tjelesnu i seksualnu slobodu te citira Gundulića.

Teško je tu ne uvrstiti Lordana Zafranovića s njegovim 'Padom Italije' i kultnim prizorima Ene Begović i Frane Lasića. Tu je i njegov film 'Haloa-Praznik kurvi' s Ranko Zidarićem i Nedom Arnerić, koja je pak bila hodajući seks u više filmova jugoslavenske kinematografije.

Jutro će promijeniti sve

Fuck Off I Love You

7 seX 7

Neka ostane među nama

Pad Italije

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter