Pameli je to 'zdravorazumski'

'Weinsteinove žrtve znale su u što se upuštaju kad su išle u njegovu sobu'


Ines Madunić
01.12.2017.21:40
'Weinsteinove žrtve znale su u što se upuštaju kad su išle u njegovu sobu'
Getty Images

sažeto

Glumica je prije pričala o svojim iskustvima sa seksualnim zlostavljanjem


Ines Madunić
01.12.2017.21:40

Pamela Anderson (50) komentirala je slučajeve seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu te pomalo šokirala izjavom da su žrtve Harveyja Weinsteina i drugih zlostavljača "znale što mogu očekivati".

Playboyjeva zečica, glumica i aktivistkinja za prava životinja i sama je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kad je imala šest godina zlostavljala ju je dadilja, s 12 godina silovao ju je 25-godišnjak, a kad je imala 16 silovali su je tadašnji dečko i njegovi prijatelji. 

"Naučila sam da se više nikad ne stavljam u takve situacije. Kad sam došla u Hollywood naravno da su mi ponudili tzv. privatne audicije i stvari koje nisu imale smisla. To je samo zdrav razum. Nemoj ići u hotelsku sobu sama. Ako netko otvori vrata u kućnom ogrtaču, idi. Ali, znam da je Hollywood zavodljiv i ljudi žele biti slavni, pa nekad misliš da ćeš biti siguran s odraslom osobom u sobi", rekla je Pamela.

Dodala je i kako se nije iznenadila kad su počele optužbe za zlostavljanje producenta Harveyja Weinsteina, kojeg je dosad više od 50 žena za to optužilo.

"Mislim da svi znaju da neke producente i ljude u Hollywoodu treba izbjegavati. Znaš u što se upuštaš kad ideš u hotelsku sobu sama", rekla je.

seksualno zlostavljanje

Harvey Weinstein

pamela anderson

Podijeli članak