ŠOKANTAN ŽIVOT MLADOG DOBITNIKA PULITZEROVE NAGRADE

'Woody Allen je moj otac, oženjen za moju sestru. To me istovremeno čini njegovim sinom i šogorom. Ne mogu ga vidjeti očima!'


100posto
17.05.2018.20:20
'Woody Allen je moj otac, oženjen za moju sestru. To me istovremeno čini njegovim sinom i šogorom. Ne mogu ga vidjeti očima!'
Profimedia

sažeto

Poznati redatelj je bio u tajnoj vezi s Ronanovom sestrom Soon-Yi Previn, posvojenom kćeri Mije Farrow. Soon-Yi i Woody su danas u braku i imaju dvoje djece


100posto
17.05.2018.20:20

Ronan Farrow (30) ne viđa svog oca Woodyja Allena od 1992. godine kada je otkriven ogroman obiteljski skandal. Naime, Allen je bio u tajnoj vezi s Ronanovom sestrom Soon-Yi Previn (41), posvojenom kćeri Mije Farrow. 

Južnokoreanku Soon-Yi glumica i njen tadašnji suprug André Previn posvojili su dok je imala 8 godina. Deset godina kasnije Farrow se zaljubila u Woodyja Allena i on je postao poočim malene Soon-Yi.

Šokirala se kada je 1992. u njegovom njujorškom stanu otkrila gole fotografije tada 21-godišnje Soon-Yi. Redatelj je priznao prevaru koja je trajala gotovo godinu dana i odmah se rastao od Farrow. 

Profimedia

U ogorčenoj borbi za skrbništvo nad djecom, Farrow je tvrdila da je redatelj zlostavljao i posvojenu kćer Dylan 'pipkajući ju na tavanu'. Uz troje biološke djece s Previnom i jednim s Allenom, Mia je imala još desetoro posvojene djece.

Profimedia

"Ne mogu vidjeti tog čovjeka. Ne mogu s njim održavati kontakt i biti etički dosljedan. Živio sam sa svom tom posvojenom djecom i ona su bila moja obitelj. Reći da mi Soon-Yi nije sestra bila bi uvreda za svu usvojenu djecu", rekao je Ronan, danas pisac, borac za ljudska prava i dobitnik Pulitzerove nagrade.

Woody Allen je moj otac, oženjen za moju sestru. To me istovremeno čini njegovim sinom i šogorom. Čini mi se da je riječ o popriličnom moralnom prijestupu. 

"Ako je Woody Allen bio dijete zatočeno u tijelu odrasle osobe, koji se uvijek rugao odgovornostima 'velikih', onda je njegov sin Ronan starmalo dijete, koje je prerano odraslo i koje iskreno želi svijet učiniti boljim mjestom", piše Guardian. 

Ronan je po mnogočemu zanimljiv - uz sve je i najmlađi diplomant Bard Collegea, tamo je filozofiju diplomirao sa samo 15 godina, a onda je studirao pravo na Yaleu. 

Profimedia

U posljednje tri godine razotkrio je holivudskog seksualnog zlostavljača Harveyja Weinsteina i bio jedan od pokretača MeToo pokreta, a napisao je i knjigu 'War on Peace' o sumraku američke diplomacije, koju su kritičari prozvali 'jednom od najvažnijih i najpametnijih uradaka desetljeća'.

Uz sve, još nije potpuno jasno je li Woody stvarno Ronanov otac, što je izjavila i sama Farrow. Naime, ona je priznala kako se, paralelno uz vezu s Woodyjem, i dalje viđala sa svojim bivšim suprugom Frankom Sinatrom.

Profimedia

New York Post je u jednom članku napisao kako je 'novinar sin obojice, ima Sinatrin šarm i Allenov mozak'.

Woody Allen

Mia Farrow

Ronan Farrow

Pulitzerova nagrada

newsletter

Prijavite se na Newsletter