Vojvotkinja s bisernom naušnicom

Zašto Kate Middleton baš ovaj modni dodatak bira za svaku prigodu?


Mirjana Filipović
13.03.2017.15:10
Zašto Kate Middleton baš ovaj modni dodatak bira za svaku prigodu?
Reuters

sažeto

Biserne naušnice zadnji je put nosila i prije dva tjedna u Buckinghamskoj palači


Mirjana Filipović
13.03.2017.15:10

Otkako je ušla u kraljevsku obitelj, Kate Middleton njeguje klasičan modni stil kojem pribjegavaju mnoge žene, a stručnjaci kažu da je sve to zahvaljujući jednom modnom dodatku od kojeg se vojvotkinja od Cambridgea ne odvaja.

Riječ je o bisernim naušnicama koje Kate nosi sve od 2012. godine, a s njima je snimljena na gotovo svim događanjima, od vrtnih zabava, dobrotvornih posjeta, pa i tijekom predstavljanja kćeri Charlotte u svibnju 2015. godine.

Biserne naušnice zadnji je put nosila i prije dva tjedna u Buckinghamskoj palači. Kako kažu stručnjaci, razlog što se Kate ne odvaja od spomenutog modnog dodatka je njihova bezvremenska kvaliteta i činjenica da su biseri sinonim za čistoću i nevinost. Žene također bisere biraju jer su elegantni i klasični.

Profimedia

Stručnjaci primjećuju i da je Kate neke navike kad je nošenje nakita u pitanju preuzela od pokojne princeze Diane, ali i kraljice Elizabethe.

- Neki od kraljičinih najomiljenijih dragulja su biseri što definitivno može biti jedan od razloga zbog kojih ih Kate najviše odabire. Diana je bila ljubiteljica bisera i s njima je često fotografirana - primijetila je Rebecca Share, procjeniteljica dragoga kamenja, dijamanata i bisera.

Dodala je da biseri vojvotkinji najviše odgovaraju i kad ima spuštenu i podignutu kosu, a odgovara joj i bez obzira na outfit koji odabere.

Naušnice koje Kate najčešće nosi nisu ni tako skupe. Belinda Scott iz 'Heavenly Necklaces' procjenjuje da je njihova cijena 58 funti iz kolekcije 'Pearl and Diamond' iz 2012. godine.

kraljevska obitelj

Kate Middleton

Podijeli članak