Bivša ljubavnica slavnog glazbenika ispričala sve

'Zaveo me na luksuznoj jahti kad mi je bilo 17, sa mnom je varao tadašnju djevojku'


Ines Madunić
18.05.2017.19:25
'Zaveo me na luksuznoj jahti kad mi je bilo 17, sa mnom je varao tadašnju djevojku'
Getty Images

sažeto

Natasha Fraser imala je aferu s Mickom Jaggerom koji je 20 godina stariji od nje i koji nije mario za monogamiju


Ines Madunić
18.05.2017.19:25

Producentica i autorica Natasha Fraser-Cavassoni (53) bila je ljubavnica Micka Jaggera (73) početkom osamdesetih. Iako se o tome naveliko pričalo, tek u svojoj autobiografiji otkrila je sve detalje o toj aferi zbog koje ju je Jerry Hall (60), manekenka i tadašnja Jaggerova djevojka fizički napala.

Frontmena Rolling Stonesa Natasha je upoznala na brodu filmskog producenta Sama Spiegela na jugu Francuske. Večerala je s njim i njegovom djevojkom Jerry Hall, s kojom je nedavno prohodao. Bila je to 1981. godina.

"Jerry mi je rekla da sam lijepa i da bi me Terence Donovan i David Bailey mogli fotografirati. Mick je na to rekao da je to istina jer imam dovoljno velike grudi. Kasnije se ispričao zbog tog neumjesnog komentara, ali ja sam ga ignorirala ostatak vremena", piše u svojoj knjizi Natasha. Idući dan kad je odlazila rekao joj je: "Vidimo se u Londonu". Nekoliko tjedana kasnije nazvao ju je i pozvao na koncert Stevieja Wondera.

Profimedia

"Bilo je to u klubu 'Tramp', a nakon koncerta taksijem smo se dovezli do njegovog stana u Boltonsu. Potpisao je autogram taksistu i našli smo se u njegovom stanu. Odmah sam mu rekla da neću spavati s njim, ali u samo nekoliko minuta ugasili smo svjetlo i moja je odjeća skliznula s mene", napisala je Natasha.

Afera je uskoro procurila u medije i Natashu je zvala Jerry, razočarana i bijesna. Rekla joj je da je mislila da su prijateljice i optužila Fraser da je uhodila Micka.
"Rekla sam joj da mi je nevjerojatno da bi pored nje Mick mene uopće pogledao, na što je ona rekla da imam pravo", kaže Natasha, koja je tada imala 17 godina, a Jagger 37. Mlada bogatašica o svemu je počela previše pričati i tračati Hall, zbog čega ju je ova napala.

Profimedia

"Bile smo na istom vjenčanju, a Jerry je poludjela kad me vidjela. Gurnula me tako jako da sam pala na zemlju", piše u Natashinoj knjizi. Nakon toga nisu se više viđali, ali čestitala je Jaggeru na vjenčanju s Jerry, koje su organizirali na Baliju 1990. godine, ali on je na to samo rekao kako to "nije ništa službeno". 

Mick Jagger prije Jerry je bio u braku s Biancom Jagger (72), s kojom ima kćer Jade (46), a s bivšom djevojkom Marshom Hunt (71) kćer Karis (45). S Jerry ima četvero djece, Elizabeth (33), Jamesa (32), Georgiju (25) i Gabriela (20). Iz veze s Lucianom Gimenez Morad (47) ima sina Lucasa (18), a s balerinom Melanie Hamrick (30) šestomjesečnog sina Deverauxa.

star vibes

Rolling Stones

Mick Jagger

ljubavnica

afera

Jerry Hall

Podijeli članak