Zgodna crnka izbjegava medije

Zavoljeli smo je zbog uloge u sapunici, bila je fatalna za Benicia del Tora, ali zbog kratkog fitilja upada u nevolje


Ines Madunić
01.02.2019.14:00
Zavoljeli smo je zbog uloge u sapunici, bila je fatalna za Benicia del Tora, ali zbog kratkog fitilja upada u nevolje
Tonči Plazibat/CROPIX

sažeto

Glumica ne dijeli svou intimu s drugima, a nema profile na društvenim mrežama


Ines Madunić
01.02.2019.14:00

Katarinu Radivojević hrvatska je publika upoznala u sapunici Najbolje godine, u kojoj je glumila s Jankom Popovićem Volarićem i Marijom Borić. Serija se emitirala tijekom 2009. godine, a Katarina je provodila puno vremena u Hrvatskoj i nakon toga. Medijima je fatalna crnka uvijek bila zanimljiva - znalo se da voli feštati i dobro se provoditi, a ljeta je provodila na Jadranu.

Damjan Tadić/Cropix

Uspješnu karijeru imala je i u Srbiji, gdje je glumila u brojnim filmovima i serijama, a onda joj se život preokrenuo 2014. godine. Bila je tada na vrhuncu karijere i svi su je htjeli u svojim projektima na području regije, ali ona je krenula drugim putem. Na lutriji je dobila zelenu kartu za rad i život u Sjedinjenim Američkim državama i otišla je u Los Angeles, gdje i prije povremeno odlazila.

No, tek nakon nekoliko godina saznalo se da je pravi razlog njezinog prijavljivanja za zelenu kartu - bila je u vezi s Beniciom del Torom!

"U trenutku kad sam odlučila otići, već dvije godine sam u Hrvatskoj snimala seriju 'Najbolje godine'. Bila su mi otvorena sva vrata, dobivala sam ponude iz cijele bivše Jugoslavije, iz Rusije, s Broadwaya. Moj život je u tom trenutku ličio na bajku, ali usprkos tome sam se pitala – što dalje. Povratak u Beograd me nije zadovoljavao i počela sam razmišljati o tome da se 'odmetnem' u Ameriku. I baš tada su mi se dogodile neke divne stvari koje su i u poslovnom smislu odredile moj pravac i pomogle mi da donesem tu naizgled tešku odluku i odem preko Atlantika. Glavni pokretač za odlazak nisu bile velike poslovne ponude i obećana karijera, već ljubavna priča koju sam živjela", rekla je glumica.

Sa zgodnim glumcem portorikanskih korijena godinama je bila u sretnoj vezi, no prekinuli su jer je shvatila da s njim nikad neće imati obitelj.

 
 
 
View this post on Instagram

Last Monday in Santa Barbara. #santabarbara #california #katarinaradivojevic #leonaparaminski

A post shared by Jasna Bakic (@foodiejazz) on Feb 22, 2018 at 3:25pm PST

"Ono o čemu ja maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što želim u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće nastavila sam dalje", rekla je.

Jedno se vrijeme pričalo da je u vezi s ruskim tajkunom Mihailom Hodorkovskim, nekadašnjim direktorom naftne kompanije Jukos, no nikakve detaljnije informacije o svom privatnom životu nije htjela otkrivati.

Nakon prekida s Beniciom Katarina nije ni pomišljala na povratak u Srbiju nego je nastavila raditi na svojoj glumačkoj karijeri u Hollywoodu, gdje živi i radi njezina sestra s obitelji. Ipak, u domovini je nisu zaboravili pa je prihvatila ponude za neke uloge u serijama.

No, njezin temperament doveo ju je u neprilike prošle godine, kad je regiju obišla informacija o tome kako je fizički nasrnula na producenticu serije "Urgentni centar", srpsku verziju liječničke drame "Hitna služba".

Prvo se pisalo o tome kako je glumica bila nezadovoljna honorarom, no iz produkcije su to demantirali pa je do danas nejasno što se dogodilo.

Prošle godine glumila je u seriji "Ubice mog oca", a vrijeme provodi između Srbije i Amerike.

glumica

Hollywood

sapunice

Benicio Del Toro

Katarina Radivojević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter