Skladni brak

Zgodna liječnica koja je 'ukrotila' jednog od naših najpoznatijih rokera! Kekin je uz Ivanu vrlo brzo odlučio postati suprug i tata


100posto
24.01.2019.08:00
Zgodna liječnica koja je 'ukrotila' jednog od naših najpoznatijih rokera! Kekin je uz Ivanu vrlo brzo odlučio postati suprug i tata
Foto: CROPIX

sažeto

Kada su se Kekin i Ivana upoznali ona je još bila studentica medicine, a Mile već proslavljeni glazbenik


100posto
24.01.2019.08:00

Mile Kekin rijetko se pojavljuje na javnim događanjima, još rjeđe to čini u društvu dugogodišnje supruge Ivane, no premijeri predstave 'Mistero Buffo' u Zagrebačkom plesnom centru nisu mogli odoljeti. Skladni bračni par tom je prilikom pozirao i okupljenim fotografima. Izlazak je idealna prilika da se Mile i Ivana malo odmore i od roditeljskih obveza koje imaju s njihovo dvoje djece - kćerkicom Mišom i sinom Vitom.

Kekin nikada nije privatnim životom punio medijske stupce, nije mu to pretjerano zanimljivo, no zna se da je sa svojom Ivanom u dugom i sretnom braku. Iako su neobičan spoj, zajedno jako dobro funkcioniraju. Naime, dok je Mile po struci profesor, a po zanimanju glazbenik i generalno umjetnička duša, Ivana je liječnica.

Foto:  Darko Tomas/CROPIX

Kada su se 2007. godine upoznali, bila je to ljubav na prvi pogled. Ivana je tada još bila studentica medicine, a Mile devet godina stariji, u javnosti već proslavljeni glazbenik. Iste godine par se vjenčao, a dobili su tada i sina Vitu. Budući da su htjeli izbjeći medijsku pompu, Mile i Ivana na vjenčanje su pozvali par bliskih prijatelja koje su kasnije častili pivom i čipsom. Pet godina nakon svadbe i dolaska sina, stigla je na svijet i mezimica Miša.

Kekinova supruga se 2013. pojavila i u spotu Hladnog piva 'Bilo koji broj'. Jedan je to od rijetkih javnih istupa liječnice s kojom Kekin uživa u obiteljskom i bračnom životu.

Foto: CROPIX

Mile Kekin

Ivana Kekin

Ivana Novosel

newsletter

Prijavite se na Newsletter