Ima 24 godine, karijeru, ali bolest je bila jača

'Živjela sam pod prevelikim stresom, imala sam napadaje panike na bini'


Mirjana Filipović
16.03.2017.17:30
'Živjela sam pod prevelikim stresom, imala sam napadaje panike na bini'
GettyImages

sažeto

Selena je prošle godine na liječenju zbog emocionalnih problema provela 90 dana, a pored svega, boluje i od lupusa


Mirjana Filipović
16.03.2017.17:30

Iako ima tek 24 godine, Selena Gomez u životu je prošla već brojne uspone i padove, uključujući prekid veze s Justinom Bieberom i liječenje zbog emocionalnih problema.

No pjevačica se još jednom izdigla iznad svega te zasjala kao novo lice naslovnice američkog izdanja modne biblije Voguea. Za fotografije su zaslužni fotografi Mert Alas i Marcus Piggott, a Selena je zablistala u ružičastom kompletiću. Osim što je snimila predivan editorijal, u iskrenom je intervjuu progovorila kako ju je prevelik pritisak zbog turneje Revival doveo do prijave u psihijatrijsku kliniku.

- Turneje su me nekako počele činiti usamljenom. Moje samopoštovanje je bilo sve niže. Postala sam biti depresivna, anksiozna, uznemirena. Počela sam patiti od napadaja panike pred izlazak na pozornicu ili kad bih izašla na binu. Uglavnom, osjećala sam se kao da nisam dovoljno dobra, da nisam sposobna odraditi svoj posao - priča Selena.

Reuters

Dodala je da joj se činilo kao da svojim obožavateljima ne daje ništa.

- Činilo mi se da i oni primjećuju da se ne osjećam najbolje, osjećala sam se potpuno slomljeno. Navikla sam nastupati za djecu, a na mojim koncertima odjednom su se pojavila djeca koja puše i piju, ljudi u 20-ima, 30-ima, gledala sam ih u oči i nisam znala što bih im rekla. Život mi je bio jako stresan, pa sam ja samo poželjela pobjeći. Nisam razumjela samu sebe, pa sam osjećala kao da ni s njima nemam što podijeliti. Došla sam do mišljenja da publika na mojim koncertima misli da gube vrijeme - kaže pjevačica.

GettyImages

Selena je prošle godine na liječenju provela 90 dana, a sad se pomalo vraća druženju svojim obožavateljima.

Pored svega, Selena boluje od lupusa, autoimune bolesti u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo. Zbog bolesti je bila primorana otkazati turneju i 2014., a isto je učinila i prošle godine. Pjevačica je zbog svega morala promijeniti i način života, a sada i financijski pomaže istraživanja o lupusu.

bolest

Selena Gomez

napadaj panike

lupus

Podijeli članak