SIR MICHAEL CAINE

'Znam da su moji dani odbrojani i to mi je najveća briga'


Iris Hazler
19.03.2017.11:10
'Znam da su moji dani odbrojani i to mi je najveća briga'
Profimedia

sažeto

Poznati glumac izgubio je više od 13 kilograma zbog bojazni od raka, a neizmjerno je zahvalan supruzi Shakiri što mu je velika potpora


Iris Hazler
19.03.2017.11:10

Sir Michael Caine (84) smršavio je preko 13 kilograma u trenutku sve većih bojazni da bi mogao oboljeti od karcinoma. Glumac je izjavio za The Sun kako je potpuno prekinuo konzumaciju alkohola i prebacio se na zdrav režim prehrane kako bi mogao vidjeti svoje unuke da odrastaju.

''Znam da moji dani odbrojani i to mi je najveća briga. Više ne pijem i stalno sam u potrazi za najboljim načinima kojima mogu spriječiti obolijevanje od raka'', izjavio je.

Oskarovac je zahvaljujući novom načinu života smršavio preko 13 kilograma i priznao kako se nada da će poživjeti još barem dvije godine kako bi mogao biti okružen svojim unucima, blizancima od šest i dečkićem  od sedam godina.

Profimedia

Sir Michael je također naglasio kako mu je velika potpora supruga Shakira (70) za koju kaže kako ga je već prije spasila od sigurnog puta prema smrti.

 ''Bez nje bih već odavno bio mrtav. Znao sam popiti bocu vodke dnevno i popušiti nekoliko kutija cigareta'', prisjeća se Caine.

Glumac je dnevno pušio i do 80 cigareta prije nego što mu je kolega Tony Curtis očitao bukvicu i potaknuo ga da prestane s tom navikom.

''Bio sam na jednom od tuluma. Bila je zima i stajao sam pored kamina na kojem sam palio cigaretu, jednu za drugom i tako čitavu večer. Dok sam pričao s ljudima, osjetio sam kako mi netko zavlači ruku u džep i iz njega vadi moju kutiju cigareta. Bio je to Tony Curtis koji ih je istog trena bacio u kamin. Do tada ga nisam imao prilike upoznati, a bio je iznimno slavan. Odmah sam ga upitao zašto je to napravio, na što mi je on odgovorio: 'Michael, umrijet ćeš ako nastaviš s time' i poprilično me šokirao. Taj susret mi je na jedan način otvorio oči i nisam prestao s pušenjem istog trena, ali postupno sam se riješio tog poroka', zaključio je Michael.

glumac

rak

Sir Michael Caine

Michael Caine

Podijeli članak