Jeste li upale?

Znate li koji fakultet se najviše isplati upisati ako želite 'upecati' nogometaša? Naše WAG-sice znaju gdje treba učiti


Barbara Marinović
19.07.2018.17:00
Znate li koji fakultet se najviše isplati upisati ako želite 'upecati' nogometaša? Naše WAG-sice znaju gdje treba učiti
Screenshot/Instagram

sažeto

Ekonomski fakultet u Zagrebu najpopularniji je među WAG-sicama pa ako želite danas - sutra sreću pronaći uz nogometaša, znate gdje dati prijemni...


Barbara Marinović
19.07.2018.17:00

Vatreno ludilo polako jenjava, iako smo sigurni da će dečki i njihove odabranice još neko vrijeme biti u fokusu. Tako je i danas popraćena nova vijest iz života lijepe i perspektivne Dine Dragije, koja je na svom InstaStoryju objavila da je aplicirala na londonsko sveučilište. Razveselilo je to i Tina Jedvaja, koji se uspjesima svoje djevojke i sam često pohvali. Prije ovoga, Dragija je već diplomirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

Doduše, ako i same imate aspiracija zarobiti srce nogometaša - diplomacija nije akademski smjer kojim želite krenuti. Malo smo razmislili o zanimanjima djevojaka nogometaša pa će se zaključak sam nametnuti.

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, diplomirala je friško na studiju ekonomije. Uza studiranje, stigla je biti velika podrška svom dečku, a potom i suprugu. Bravo!

 

🇷🇺

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on Jul 10, 2018 at 10:38am PDT

Ivana Vida, supruga Domagoja Vide, upoznala je muža dok je studirala ekonomiju na ZŠEM-u. Zbog njezinog studija neko vrijeme su bili i u vezi na daljinu. Vida je igrao u Ukrajini, a Ivana putovala koliko su joj obaveze dopustile.

 

Neopisivo🌎

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on Jul 18, 2018 at 3:35am PDT

Vanja Modrić, supruga Luke Modrića, davnih je dana diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a potom se zaposlila u sportskoj agenciji Zdravka Mamića. Tamo je na kraju upoznala sadašnjeg supruga.

 

Happy birthday sve moje! ❤️😍😘

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on Jul 18, 2018 at 2:50pm PDT

Mirela Forić, supruga Darija Srne, također je studirala i diplomirana na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, i do danas napravila sjajnu karijeru u modnom svijetu.

Franka Batelić dala je dosta i u obrazovanje svog glasa pa je nakon srednje škole neko vrijeme provela na glazbenom sveučilištu Berklee u Bostonu. Ipak, upisala je poslije Pravni fakultet u Zagrebu i odlučila ga završiti pa se na neko vrijeme povukla iz svijeta glazbe.

 

❤️ KAKAV DAN.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on Jul 16, 2018 at 12:48am PDT

Pravni fakultet završila je i Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete Cara. Ostali fakulteti su u tragovima, Subašićeva supruga završila je Filozofski fakultet, dok je supruga Marcela Brozovića po zanimanju biologinja.

Djevojke su redom obrazovane i to je za svaku pohvalu. Ako baš želite zavesti nogometaša, najbolje da se pomolite da upadnete na Ekonomski fakultet u Zagrebu. Blizu je Maksimir.

Franka Batelić

Izabel Kovačić

Ivana Vida

Adriana Đurđević

vanja modrić

Dina Dragija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter