I nisu jedini!

Znate li što je zajedničko Maji Šuput i Damiru Urbanu? Ne pokazuju javno znakove 'vatrenog' ludila


Barbara Marinović
13.07.2018.18:00
Znate li što je zajedničko Maji Šuput i Damiru Urbanu? Ne pokazuju javno znakove 'vatrenog' ludila
Screenshot/Instagram, Srećko Niketić/CROPIX

sažeto

Jelena Rozg, Nataša Janjić, Damir Urban... Poznato je da ne vole javne histerije, no začudila nas je Maja - Nenad joj je potpuno pomutio pamet


Barbara Marinović
13.07.2018.18:00

Što spaja Maju Šuput i Damira Urbana, Natašu Janjić i Jelenu Rozgu? Iako vam se čine kao spojevi iz nekih čudnih snova, spojilo ih je neko čudno cjepivo koje su sigurno primili protiv ovog nogometnog ludila. Šalimo se, sigurni smo da svi gledaju i navijaju, sportska priča naših Vatrenih ujedinila je cijelu zemlju, samo neki slave u tišini, a drugi su po društvenim mrežama odlučili objavljivati vijesti vezane uz svoju karijeru - kao što rade i inače.

Damiru Urbanu njegove društvene mreže služe za objavu rasporeda koncerata, novih singlova, poneke crtice iz života te promociju društvenog aktivizma. Nije neki fanatik kad je sport u pitanju, a to ne pokušava biti ni sada! Pošteno!

 

veliko vam hvala za sinoc. #urbanandfour #zagrebackafilharmonija #urban #urbanizam

A post shared by Damir Urban (@damir.urban) on Jul 5, 2018 at 12:26pm PDT

Maja Šuput nije se povela za primjerom drugih. Njoj more šumi, a val se pjeni - vidi samo svog Nenada, svoju guzu i plavo more koje se ispred njih mreškalo na predivnom Hvaru. Ipak, objavila je video s jedne svadbe na kojoj je nastupila, a tijekom koje se slavila pobjeda protiv Rusije.

Jelena Rozga poznata je također da svoje društvene mreže koristi u svrhu posla, tu i tamo objavi nešto s prijateljima, no generalno nije nešto aktivna. Nije Jelena ni od onih koji će obećati skidanje za pobjedu ili tako nešto. Objavila je tek jednu navijačku fotografiju u društvu prijatelja. I to je nešto.

Nataša Janjić posvetila se sebi, svojoj ekipi, svojim putovanjima. Lijepa Splićanka potpuno je umjetnički tip pa je stvarno ništa osim toga ne zanima.

Jelena Rozga

Maja Šuput

Nataša janjić

Damir Urban

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter