Nije to više mogao izdržati

Zvijezda filma 'Sam u kući' otkrila šokantan razlog zbog kojeg je napustila Hollywood


Mirjana Filipović
23.01.2018.12:00
Zvijezda filma 'Sam u kući' otkrila šokantan razlog zbog kojeg je napustila Hollywood
Profimedia

sažeto

Jedva je čekao otići iz filmske industrije


Mirjana Filipović
23.01.2018.12:00

Nakon što je dugo godina izbjegavao medije i muku mučio s ovisnostima o alkoholu i raznim drogama, Macaulay Culkin (37) napokon je otkrio razloge svog odlaska iz Hollywooda i svog ponekad bizarnog ponašanja kojeg smo bili svjedoci zadnjih godina.

Naime, kako tvrdi Culkin, njegov otac Kit ga je zlostavljao mentalno i fizički, konstantno ga vrijeđao i prijetio mu rečenicama 'Odradi to dobro ili ću te udariti'. Miješao se u sve i svašta i po cijele dane naređivao filmskoj ekipi kako trebaju raditi svoj posao.

- Sve što je on, moj otac, pokušao ostvariti u svom cijelom životu, ja sam uspio do svoje desete godine zbog čega je on bio ljubomoran na mene - započeo je glumac svoju ispovijest.

Naime, njegovi roditelji rastali su se 1994. godine nakon što je on snimio film 'Richie Rich'. Njihovu rastavu naziva jednom od najboljih stvari koja se ikad dogodila jer je to bio prvi korak do njegovog napuštanja filmske industrije.

- Jednostavno sam htio odmoriti malo, razmišljao sam na način da se nadam da su svi oko mene koji su to htjeli zaradili svoj novac jer ga više nisam planirao nikome donositi - kaže Macaulay.

Profimedia

Kad je imao 15 godina, tužio je svoje roditele  jer je smatrao da nisu dobro postupali s njegovim novcem. Izbrisao ih je i kao zakonske skrbnike tako da više nisu mogili kontrolirati njegovo bogatstvo.

Culkin ne poriče da je imao problema s drogom i pićem, no navodno je to sad sve iza njega. Jedno vrijeme izgledao je poprilično zabrinjavajuće, a pisalo se da je čak pokušao i samoubojstvo. Pod utjecajem opijata bio je i uhićen.

Jednom je bio u braku, a gotovo devet godina proveo je u vezi s glumicom Milom Kunis koja je danas u braku s Ashtonom Kutcherom.

Profimedia

karijera

gluma

zvijezda

Sam u kući

Macauly Culkin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter