Isklesani trbušni mišići i utegnuto tijelo

Zvijezda serije 'Puna kuća' u četrdesetima je u najboljoj formi


Mirjana Filipović
12.04.2017.12:15
Zvijezda serije 'Puna kuća' u četrdesetima je u najboljoj formi
Instagram

sažeto

Glumica, najpoznatija po ulozi D.J. Tanner, zadnjih godinu dana ustrajna je u zahtjevnim treninzima što je dovelo do toga da je tijelo preoblikovala


Mirjana Filipović
12.04.2017.12:15

Candace Cameron Bure početkom travnja proslavila je 41. rođendan, no ona je dokaz da su godine samo broj jer danas izgleda bolje no ikad. Glumica koja se proslavila ulogom tinejdžerice D.J. Tanner u seriji 'Puna kuća', zadnjih godina posvetila se svom izgledu pa joj je prave godine na prvi pogled jako teško pogoditi.

Uz pomoć trenerice Kire Stokes, koja joj je s vremenom postala i prijateljica, uspjela je oblikovati svoje tijelo. Kako kaže Kira, u tome su uspješne jer glumica trenira kao pravi sportaš, a u treninzima su obje ustrajne već godinu i pol dana.

Majka troje djece ne propušta 75-minutne kardio treninge koji uključuju pet krugova s četiri vježbe koje nisu nimalo lake. Riječ je o kombinaciji funkcionalnih pokreta, vježbi s velikim težinskim opterećenjima te vježbi prilikom kojih je težina vlastitog tijela jedino težinsko opterećenje.

 

I love this girl so much ❤#FF @melissacoulier Celebrating with family over our Kids Choice Award #FullerHouse

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on Mar 11, 2017 at 8:47pm PST

Vježbe se svakodnevno izmjenjuju kako bi se dotakle svih mišića. No pored redovitih treninga, bitna je i prehrana. Otkako trenira, Candace se prebacila na vegansku prehranu, izuzevši jaja i ribu. Ne konzumira mliječne proizvode, a primijetila je da od tada nema problema s probavom i oticanjem lica.

Candace se rezultatima često zna pohvaliti na Instagramu, a zbog njezine transformacije trenerica je iznimno ponosna.

Glumica je nekad otvoreno pričala o svojoj borbi s bulimijom do koje se dovela zbog svakodnevne brige o izgledu, no poslije svih životnih nedaća, shvatila je da je fitness jedini ispravan način kojim se vodi briga o zdravlju i fizičkom izgledu. Iako Candace danas slijedi poprilično strog režim prehrane, s vremena na vrijeme dopusti si i cheat meal. Poslije napornih treninga Candace obavezno popije proteinski shake, no njezina trenerica naglašava kako shake nije zamjena za obrok.

 

Not Today Satan ???

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on Mar 30, 2017 at 10:15am PDT

 

When it's the last set ? with @kirastokesfit #Fitmama #thisis40 #stokedathlete #stokedmethod

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on Feb 1, 2017 at 12:51pm PST

glumica

serija

godine

Puna kuća

Candace cameron Bure

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter