Velika joj je podrška

Zvijezda 'Supertalenta' u vezi je s Gibonnijevim sinom: 'Izvukao me iz ponora i promijenio'


Mirjana Filipović
10.10.2017.15:55
Zvijezda 'Supertalenta' u vezi je s Gibonnijevim sinom: 'Izvukao me iz ponora i promijenio'
Facebook

sažeto

Par je u vezi već godinu i dva mjeseca, a Antonia za Randu Stipišića ima samo riječi hvale


Mirjana Filipović
10.10.2017.15:55

Antonia Dora Pleško, koju smo upoznali još u prvoj sezoni 'Supertalenta', svojim je talentom oduševila i u ovogodišnjoj sezoni popularnog showa. Splićanka je za Dnevnik.hr izjavila da joj je ovo natjecanje donijelo samo lijepe stvari, no i da je u jednom trenutku zbog lošeg društva odustala od onog što najviše voli.

- U jednom periodu bila sam umorna od svega. Htjela sam se prestati baviti pjevanjem. Upala sam u krivo društvo, a moja mama je jedina primjećivala da se nešto događa - otkrila je Antonia.

Pored majke, trenutačno joj je najveća podrška Rando Stipišić, sadašnji dečko koji je nače sin našeg poznatog glazbenika Gibonnija. Mlada pjevačica ističe da se potpuno promijenila nakon što ga je upoznala.

- Osvojio me time jer je previše drugačiji od ostalih. Jako je posvećen glazbi, ima svoj bend RadioWho i želi uspjeti sam svojim radom i trudom. Nije neki prepotentni klinac velike zvijezde - tvrdi Antonia.

Prije šest godina Antonia je dogurala do polufinala 'Supertalenta', nakon čega je dobila ulogu u seriji 'Rhythm Village'. Sreću je okušala i u showu 'X Factor Adria', a čini se da od pjevanja ipak neće tako skoro pobjeći.

pjevač

Gibonni

Antonia Dora PLeško

Podijeli članak