Punašna strana Hollywooda

Zvijezde koje su se proslavile unatoč tome što nisu supermršave


Mirjana Filipović
29.08.2017.13:10
Zvijezde koje su se proslavile unatoč tome što nisu supermršave
Profimedia

sažeto

Oni se ne obaziru na komentare dežurnih kritičara i uživaju u plodovima svog rada


Mirjana Filipović
29.08.2017.13:10

O problemu starenja i izgledu općenito u Hollywoodu dosad su progovorile već brojne zvijezde. Mnogi su se požalili na konstantna prigovaranja o kilaži i borama, te teška srca priznali da su zbog spomenutog izgubili brojne uloge. Neki su otkrili i da su ih producenti i redatelji filmova čak i natjerali da izgube određeni broj kilograma kako bi, prema njihovim kriterijima, bili savršeni za ulogu koju su im namijenili.

No bez obzira na sve spomenuto, ipak postoje zvijezde koje su se proslavile unatoč tome što nisu supermršave, a riječ je o nekima od najomiljenijih glumaca, glazbenika i modela današnjice.

Britanski glumac i komičar James Corden (39), voditelj je popularnog 'The Late Late Showa', a i utemeljitelj planetarno popularnog Carpool Karaokea. Svjetsku slavu stekao je još 2014. godine i od tada živi svoj američki san.

Profimedia

Za Lenu Dunham (31), glumicu i scenaristicu te zvijezdu serije 'Girls', svi kažu da se itekako razlikuje od tipičnih holivudskih zvijezda. Ne robuje modi, selfie bez šminke za nju je sasvim normalna stvar, a višak kilograma je nimalo ne zabrinjava.

Profimedia

Glumica i komičarka Amy Schumer (36) o konstantno spominjanom višku kilograma progovara i odgovara na svoj način. Naime, jednom je prilikom jasno i glasno rekla kako ona smatra da višak kilograma nije sramota, ali da ne smatra da se nju koja nosi konfekcijski broj 40 karakterizira kao plus size djevojku. Ona se svojih oblina ne srami, ali kako je istaknula, ne želi da mladi kojima je uzor misle loše o sebi zbog kilaže.

Profimedia

Ashley Graham (29), trenutačno jedna od najpoznatijih plus size manekenki na svijetu, u intervjuima je puno govorila o svojoj borbi s kilogramima. No sve što je prošla kroz život nije je spriječilo da danas bude uzor mnogim ženama diljem svijeta. Snimila je brojne reklamne kampanje kojima poručuje da je stvar samo u tome kako ćete se postaviti prema sebi, a na temelju njezinog primjera, očito je da pozitivan način razmišljanja može donijeti puno toga lijepog.

Profimedia

Kelly Clarkson (35), pobjednica showa 'American Idol', više je puta istaknula da se ne namjerava izgladnjivati da bi bila mršava poput manekenke. Iako odrađuje kardio vježbe i trči s vremena na vrijeme, najbitnije joj je da je zadovoljna sama sa sobom, a to isto uvijek poručuje svojim obožavateljima.

Profimedia

Rebel Wilson (37), zvijezda brojnih komedija, u jednom intervjuu za Telegraph otkrila je da se na početku karijere čak i udebljala da bi lakše dobila uloge. Tako danas ističe da svoju debljinu vidi kao prednost iako višak kila mnoge žene gledaju kao manu.

Profimedia

Još jedna omiljena glumica, Melissa McCarthy (47), ne skriva da je tijekom života prošla baš sve veličine. U dvadesetima je imala odličnu liniju, no kako kaže, s godinama je energiju prestala trošiti na to kako izgleda. I s tim nema apsolutno nikakav problem.

Profimedia

Jonaha Hilla (33) mediji često nazivaju omiljenim filmskim debeljkom. Bio je zvijezda brojnih filmova, uključujući i 'Vuka s Wall Streeta' u kojem je glumio uz Leonarda DiCaprija. Iako, nedavno se na dijetu odlučio samo iz razloga što snima nove projekte.

Profimedia

Adele (29), koja se proslavila s pjesmom 'Rolling Into Deep', na početku karijere su kritizirali zbog izgleda i govorili joj da ima višak kilograma. No ona se time nije zamarala te je zahvaljujući svom glasu osvajala vrhove top ljestvica.

Profimedia

star vibes

Hollywood

zvijezde

kilogrami

težina

Podijeli članak