Ljepotica s plaže

Zvijezdi filma 'Vrtlog života' paparazzi nisu smetali


Mirjana Filipović
15.06.2017.11:10
Zvijezdi filma 'Vrtlog života' paparazzi nisu smetali
Profimedia

sažeto

Mena Suvari odmor si je priuštila nakon rada na tri projekta koje će publika imati priliku uskoro vidjeti


Mirjana Filipović
15.06.2017.11:10

Mena Suvari, koja se proslavila ulogom fatalne tinejdžerice u filmu 'Vrtlog života', poput brojnih svojih kolegica, lijep i sunčan dan iskoristila je za uživanje na plaži u Malibuu.

Tu priliku iskoristila je i da bi pokazala da u 38. godini izgleda fantastično. Glumica je u dvodijelnom kupaćem kostimu istaknula svoju figuru, a iako je uočila paprazze koji su je snimali, nisu joj smetali, već ih je pozdravila sa smiješkom.

Profimedia

Društvo na plaži radila joj je prijateljica. Odmor si je priuštila nakon što je zadnjih mjeseci radila na tri nova projekta, TV showu 'American Woman' te dva filma, hororu 'Apparition' te romantičnoj drami 'Becks' koje će publika uskoro imati priliku vidjeti.

Profimedia

Kad je njezina karijera u pitanju, glumica je još prije dvije godine u intervjuu izjavila da se trudi iskoristiti najbolje od onoga što joj se pruža.

- Posao glumice vrlo je nepredvidljiv. Sretna sam jer radim ono što volim i jer imam priliku birati projekte u kojima ću sudjelovati - zaključila je.

Iza glumice su dva braka, a nakon što se 2012. godine rastala od Simona Sestita, rekla je da joj novi brak nije ni na kraj pameti.

plaža

kupanje

sunčanje

Mena Suvari

Podijeli članak