Vraća se 'ludi' Brazilac

Adriano najavio povratak na teren: 'Nešto me udaljilo od nogometa, ali krećem s treningom'


Slaven Knežević
13.10.2017.16:00
Adriano najavio povratak na teren: 'Nešto me udaljilo od nogometa, ali krećem s treningom'
Getty Images

sažeto

Brazilac Adriano najavio je svoj veliki povratak na nogometne terene. Za početak će trenirati sam, a onda pokušati naći klub koji bi ga angažirao


Slaven Knežević
13.10.2017.16:00

Bivši napadač Intera, Rome i brazilske nogometne reprezentacije, Adriano, najavio je kako se vraća na teren. Prema njegovoj procjeni to bi se moglo dogoditi iduće godine, a prvo će trenirati sam kako bi bio spreman za nove izazove u novom klubu.

"Pripremam novi projekt. Vraćam se treninzima od siječnja. Nemam niti jedan klub na umu, u početku ću trenirati sam. Od kada sam prestao igrati nogomet održavao sam fizičku spremu. Želim ovo. Znam da trebam biti uporan", rekao je Adriano pa nastavio:

"Želim napraviti nešto za sebe. Nisam još gotov sa svojom karijerom. Dogodilo mi se nešto što me maknulo od nogometa. To me kočilo u pola moje karijere", rekao je Brazilac koji ipak nije otkrio o čemu se radi.

35-godišnji Adriano 2012. godine uzeo je pauzu od nogometa, a onda se ipak vratio 2014. kada je potpisao za Atletico Paranaense. Za njih je odigrao samo jednu utakmicu bez pretjeranog učinka. Kako bi se vratio na teren 2016. godine je kupio 40 posto Miami Uniteda, no ni to mu nije pomoglo da se vrati na teren. Sada je očito odlučio na teren otići sam u nadi da će ga neki od klubova primijetiti i dati mu priliku da zabije još koji gol.

nogomet

Adriano

Podijeli članak