Kakva senzacija s Rujevice

Aktualni prvak Hrvatske dovodi Eduarda da Silvu: 'Rijeka je organiziran klub, zašto ne?'


Slaven Knežević
27.12.2017.10:00
Aktualni prvak Hrvatske dovodi Eduarda da Silvu: 'Rijeka je organiziran klub, zašto ne?'
Cropix

sažeto

Eduardo da Silva na meti je Rijeke, a sami Brazilac s hrvatskom putovnicom ne odbacuje mogućnost dolaska na Rujevicu ako ga zadovolji ponuda


Slaven Knežević
27.12.2017.10:00

Hrvatski prvak Rijeka u potrazi je za pojačanjima, a novo ime koje se spominje u kontekstu dolaska na Rujevicu je apsolutna senzacija. Novi list tvrdi da je Rijeka uspostavila kontakt s Eduardom da Silvom. Bivši napadač Dinama i Hrvatske ne odbacuje mogućnost povratka u Hrvatsku i to u redove aktualnih prvaka.

"Bio sam na večeri u jednom nogometnom društvu i dotakli smo se te teme. U svakom slučaju sam se nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu naputovao i namijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda u Šahtar, pa ponovno Brazil... Gotovo je s tim. Želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu", rekao je Eduardo koji godišnji odmor provodi u Zagrebu s obitelji, pa dodao:

"Nikada nisam bio mršaviji, fizički se odlično osjećam. Uvjeren sam da još dvije ili tri godine mogu igrati na vrhunskoj razini. Nisam zaboravio davati golove", kaže Dudu.

Mogućnost dolaska na Rujevicu ne odbacuje.

"Ako stigne neka dobra ponuda... Što ako bude iz Rijeke? Moguće, zašto ne? Rijeka je, kao i Osijek, organiziran klub. Ako mi netko predstavi nekakav dobar projekt, spreman sam razgovarati. Javili su mi se i neki klubovi iz Austrije... Vidjet ću. Neozbiljno bi od mene bilo govoriti nešto više dok me konkretno ne kontaktiraju čelnici nekog kluba ", zaključio je Eduardo.

nogomet

HNL

Rijeka

Eduardo da Silva

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter