VIDEO: Trebao je biti veći od Ronalda

Alkohol i mafijaši uništili su mu karijeru: Obračunao se s vješticom, potrošio je sav novac na orgije i drogu, a na kraju se vratio mami u favelu!


Vjekoslav Paun
17.02.2019.17:45
Alkohol i mafijaši uništili su mu karijeru: Obračunao se s vješticom, potrošio je sav novac na orgije i drogu, a na kraju se vratio mami u favelu!
Screenshot

Vjekoslav Paun
17.02.2019.17:45

Adriano Leite Ribeiro ili samo popularni Adriano rodio se na današnji dan, "nasljednik Ronalda", kako su mu tepali, nije baš ispunio očekivanja svojih Brazilaca...

Ipak, u jednoj fazi života, u najblistavijoj profesionalnoj, dok je nosio dres Intera u razdoblju od 2004. do 2009. godine, bio je jedan od najboljih u to vrijeme na planeti, a sve je to bila sjena onoga što je uistinu proživljavao.

Nakon smrti oca sve je krenulo nizbrdo u njegovoj karijeri. Njegov otac Almir očajnički je htio izvesti sina na pravi put, uspio ga je udaljiti od zloglasnih favela u Riju, okrenuo ga je nogometu.

Jednom su, kad su se vraćali kući, našli obojica usred žestokog okršaja policije i mafije, tata je dobio metak u glavu, uspio je nemoguće - preživio je.

Getty Images

Desetljeće nakon jezivog napada njegov san se ispunio, Adriano je postao vrhunski napadač. Nakon sjajne epizode u Parmi, oduševio je u Interu, no ubrzo se sve mijenja, tata Almir preminuo je od posljedica srčanog udara...

"Smrt mog oca me je uništila. Stalno sam bio pijan. Izolirao sam se, bio sam sam, depresivan, uništavao sam se. Dolazio sam pijan na treninge, pa bi me odveli na spavanje i prijavili da sam ozlijeđen", otkrio je.

Inter je pokušao s psiholozima, psihijatrima, ali njemu nije bilo više pomoći. Promijenio je klub, ali ne i navike. Igrao je dobro za Flamengo, zabijao je, ali nije odustajao od noćnih provoda.

"Orgije, opijanja i druženje s mafijašima nisu problem, već posljedica njegove depresije. Zabrinut sam za njega!", govorio je njegov bivši agent.

Sve je potrošio i već neko vrijeme živi s majkom u faveli. U međuvremenu se obračunao i s jednom vješticom:

"Znam da postoji jedna vještica koja je mene izabrala za svoju žrtvu, ali neće uspjeti", poručio je.

Ako sve ovo nije dovoljno za filmsko platno...

Screenshot

nogomet

Adriano

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter