ANKETA, VIDEO: KOJA JE PLESNA PROSLAVA GOLA NAJZABAVNIJA?

Amer Gojak i ostali plesači: Tevez je pokušavao tverkati, seksi Meksikanka se izvijala, Balotelli nije prestao ni kad su ga počeli šutirati...


Toni Horvat
09.11.2018.13:00
Amer Gojak i ostali plesači: Tevez je pokušavao tverkati, seksi Meksikanka se izvijala, Balotelli nije prestao ni kad su ga počeli šutirati...
Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Amer Gojak ispunio je obećanje i opet 'zaplesao' nakon gola Spartaku, no iskopali smo i neke smješnije proslave


Toni Horvat
09.11.2018.13:00

Amer Gojak ispunio je obećanje koje je dao nakon što je proteklog vikenda neobičnim skakutanjem, u stilu plesa can-can, proslavio gol Danija Olma u pobjedi protiv Osijeka.

"Nemam pojma što mi je bilo, samo mi je došlo. Ako zabijem u četvrtak, opet ću tako trčati po cijelom terenu", rekao je tada Dinamov reprezentativac BiH.

I zaista, ne samo da je lucidnim dodirom pete zabio za vodstvo protiv Spartaka iz Trnave, nego je ponovno "zaplesao".

"Drago mi je što sam zabio gol za proljeće. Obećao sam da ću proslaviti gol na isti način i to sam ispunio. Vidio sam navijače kako slave i odmah poludio", rekao je Gojak nakon utakmice.

Nije loše, dvaput u pet dana, napadač "modrih" polako se brendira ovom proslavom, dovoljno otkačenom, simpatičnom i neugodnom za gledanje da se možda raširi i po svijetu.

Naravno, Gojak nije prvi nogometaš koji je zaplesao slaveći gol, bilo je svega na nogometnim terenima diljem planeta, a evo nekih od najluđih.

Krenimo s inovatorom plesa s ljuljanjem bebe, a to je, sasvim prikladno, bio slavni Brazilac Bebeto. On je gol Nizozemskoj u četvrtfinalu SP-a 1994. posvetio novorođenom djetetu "uspavljujući" ga ljuljanjem.

Peter Crouch je status nogometne ikone više zaslužio krakatim izgledom i samosvjesnim odgovorom na pitanje što bi bio da nije nogometaš ("Djevac!"), nego nogometnim umijećem. No znao je zabijati, a onda i zaplesati "robotski ples", koji zbog njegove karakteristične građe izgleda još urnebesnije. A mislili ste da je C3PO iz "Ratova zvijezda" najsmješniji robot na svijetu...

Među najluđe nogometaše današnjice spada Mario Balotelli, pa je sasvim normalno da je i on na našem popisu najluđih plesova. Neki suigrači su mu se pridružili, neki nisu toliko blagonaklono gledali na njegovo izvijanje, pa su ga usput šutirali...

Carlos Tevez najbolje dane karijere proveo je u Manchester Cityju, a iz tog razdoblja dolazi i ova proslava. Je li to bio pokušaj tverkanja ili je samo htio "razdrmati guzicu"?

Ipak, složit ćete se da je puno ljepše vidjeti žene kako plešu, pogotovo temperamentne Latinoamerikanke, poput Meksikanke Norme Palafox, čije je izvijanje bokovima bilo toliko seksi da je publika ostala razočarana što nakon svega nije i skinula majicu.

A koja je od ovih plesnih proslava vama najdraža, najsimpatičnija, najviše kul? Recite nam u anketi.

ples

Mario Balotelli

Carlos Tevez

Peter Crouch

Amer Gojak

proslava gola

Bebeto

Norma Palafox

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter