Talijan otklonio sve sumnje

Ancelotti odgovorio na špekulacije o preuzimanju Hrvatske: 'Zanimaju me samo ozbiljni projekti'


Slaven Knežević
30.10.2017.22:00
Ancelotti odgovorio na špekulacije o preuzimanju Hrvatske: 'Zanimaju me samo ozbiljni projekti'
Reuters

sažeto

Carlo Ancelotti osvrnuo se na špekulacije o nastavku njegove trenerske karijere. Ponude će gledati tek na ljeto, a zanimaju ga samo dugoročni projekti


Slaven Knežević
30.10.2017.22:00

Carlo Ancelotti dao je intervju za radio Anch'io lo Sport i u njemu objasnio kada planira prihvatiti ponudu za novi posao, te se osvrnuo na glasine da preuzima hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

"Svaki dan se pojavljuju nove spekulacije o mojoj budućnosti. Povezuje me se s Hrvatskom, Kinom, Evertonom, Chelseajem i mnogim drugima, no ja tražim ozbiljan projekt u kojem ću imati vremena za rad i razvoj. Molim Vas da me ne povezujete s Chelseajem da se moj prijatelj Conte ne naljuti", rekao je Ancelotti pa dodao:

"Ugovor s Bayernom mi ističe na kraju sezone i tek tada ću poslušati što mi se nudi. Sada želim uživati u tome što napokon imam vremena za gledanje nogometa. Premier liga je svakako interesantna, ali ne znam gdje ću biti iduće godine. Opcija je i Italija. Mogao bih se zamisliti da ponovno treniram Romu, ali nemojte to reći Eusebiju Di Francescu! Najvažnije mi je vratiti se na klupu, ali tek na ljeto ću pregledati ponude", kaže Ancelotti.

Talijan je prokomentirao i situaciju u Milanu na čijoj je klupi bio od 2001. do 2009. godine.

"U Milanu je bilo dosta promjena. Njima bi četvrto mjesto bilo odličan plasman, ali neće to biti lako. Za takav projekt treba vremena. Šest mjeseci s novom ekipom nije ni blizu dovoljno za uspješan projekt", zaključio je Ancelotti.

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

Bayern Munich

Carlo Ancelotti

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter