Bradarić ostao, Franko otišao

Andrijašević odletio u Belgiju, ali ne u Standard već u drugi belgijski klub koji ga je ukrao zadnji dan


Slaven Knežević
18.06.2017.22:45
Andrijašević odletio u Belgiju, ali ne u Standard već u drugi belgijski klub koji ga je ukrao zadnji dan
Cropix

sažeto

Franko Andrijašević otišao je u belgijski Gent koji ga je u zadnji čas preoteo Standardu iz Liegea. Bradarić je odlučio ostati na Rujevici


Slaven Knežević
18.06.2017.22:45

Filip Bradarić ostaje u Rijeci iako za njim vlada velika potražnja. Traže ga Bologna, Olympiacos i Sporting iz Lisabona, no Bradarić je odlučio ostati u Rijeci.

"Želja mi je ostati u Rijeci. Znam da postoji interes drugih klubova, ali želim pomoći momčadi da ponovi rezultate iz prošle sezone i ostvarimo što bolji rezultat u Ligi prvaka. Rijeka mi je postala dom", rekao je Bradarić za službenu stranicu Rijeke pa dodao:

"Uživam ovdje i trenutno sam koncentriran na pripreme s momčadi. Rijeka je mi je puno dala. Nigdje mi se ne žuri, bit će vremena za transfer", zaključio je Bradarić.

Franko Andrijašević trebao je otići u Standard iz Liegea koji je za njega nudio 3,2 milijuna eura. Franko je praktički bio na aerodromu kad ga je pokupio drugi belgijski klub - Gent. Belgijski mediji javljaju kako je Gent po njega poslao privatni avion, a u Rijeku bi trebalo sjesti 4,3 milijuna eura. Pola tog iznosa Rijeka će odmah proslijediti Dinamu.

nogomet

Rijeka

Filip Bradarić

Franko Andrijašević

Gent

Standard Liege

Podijeli članak