NJEGOVA BAHATOST NEMA GRANICA

Australac hrvatskih korijena izletio iz kvalifikacija pa još jedanput pokazao zašto ga prezire cijeli teniski svijet


Toni Horvat
14.01.2018.16:45
Australac hrvatskih korijena izletio iz kvalifikacija pa još jedanput pokazao zašto ga prezire cijeli teniski svijet
Reuters

sažeto

Bernard Tomic nakon ispadanja iz kvalifikacija za Australian Open rekao je da ide kući brojiti milijune i preporučio svima da zarade koliko i on


Toni Horvat
14.01.2018.16:45

Bernard Tomic već je naviknuo sportski svijet na svoje bahato ponašanje, a u tom je stilu prokomentirao i ispadanje u kvalifikacijama za Australian Open, što znači da prvi put nakon 2008. neće igrati u glavnom ždrijebu prvog teniskoga Grand Slama sezone.

"Samo brojim novac, to je sve što radim", rekao je australski tenisač hrvatskog podrijetla nakon što ga je Talijan Lorenzo Sonego pobijedio 6-1, 6-7(5), 6-4.

Danas je ovaj 25-godišnjak 142. tenisač svijeta, a zbog odbojnoga karaktera ne vole ga ni Australci, pa su mu uskratili pozivnicu za veliki turnir u Melbourneu, zbog čega je i morao u kvalifikacije. No to ga ni najmanje ne zabrinjava.

"Učinite što i ja, zaradite 13-14 milijuna. Sretno, dečki. Pa-pa", rekao je Tomic i otišao kući brojiti novac.

Slične bahate izjave davao je i ranije, kao svojedobno u Madridu kad su mu zamjerili bezvoljnost na terenu.

"Bi li vas bilo briga za išta da imate 23 godine i vrijedite više od 10 milijuna dolara?", upitao je tada novinare Tomic, za kojeg više nitko ne zna zašto se uopće još bavi tenisom.

Ali čini se da se njegova teniska karijera zaista bliži kraju. Australski mediji pišu da razmatra poziv u reality show "Ja sam celebrity, vadite me odavde". Možda je to zaista primjerenija karijera za njega...

Australian Open

Bernard Tomic

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter