Nastupa na ATP-u u Milanu

Bivši kapetan Milana nakon bogate nogometne karijere započeo tenisku


Slaven Knežević
18.06.2017.13:40
Bivši kapetan Milana nakon bogate nogometne karijere započeo tenisku
Getty Images

sažeto

Paolo Maldini počeo se profesionalno baviti tenisom. Sa svojim trenerom i partnerom Stefanom Landoniom nastupat će u turniru parova na ATP-u u Milanu


Slaven Knežević
18.06.2017.13:40

Legenda Milana i talijanske nogometne reprezentacije Paolo Maldini od nogometa se oprostio još 2009. godine, no sada se vraća sportu. Ipak, neće ponovno obući kopačke i dres, već će se ovaj put posvetiti svojoj drugoj ljubavi - tenisu.

49-godišnji Maldini dobio je Wild Card za profesionalni teniski turnir i nastupat će na ATP-u u Milanu. S trenerom i partnerom Stefanom Landoniom natjecat će se u konkurenciji parova.

"Paolo ima dobar servis, dobre udarce i jako je napredovao u volej igri. Ne postoji dio igre u kojem je posebno dobar, ali nema ni slabosti. Kako ćemo igrati parove, njegove će jače strane doći do izražaja, a slabosti ostati skrivene. To nam je dodatna šansa", rekao je Landoni.

Maldini i njegov partner na ATP u Milanu pozvani su nakon što su osvojili turnir na kojem je glavna nagrada bila Wild Card za ATP. Osvoji li Maldini i ATP u Milanu, postat će prvi sportaš koji uz nogometnu Ligu prvaka, Svjetsko prvenstvo za klubove, talijanski kup i Serie A u vitrini ima i trofej milanskog ATP-a.

nogomet

tenis

Milan

Paolo Maldini

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter