ODRŽAT ĆE RIJEČ

Bouchard uoči dejta zbog Super Bowla: Samo neka bude džentlmen


Toni Horvat
13.02.2017.14:55
Bouchard uoči dejta zbog Super Bowla: Samo neka bude džentlmen
Reuters

sažeto

Kanadska tenisačica izgubila je okladu kad su New England Patriotsi preokrenuli Super Bowl, pa mora izaći s navijačem.


Toni Horvat
13.02.2017.14:55

Sjećate li se Super Bowla? Ma dajte, pa prošlo je samo tjedan dana, a utakmica je bila spektakularna, da ne kažem nezaboravna. Ali ok, ako niste veliki fan footballa, a pogotovo New England Patriotsa ili Atlanta Falconsa, oprošteno vam je.

Ako je prosječni sportski fan već zaboravio na tu utakmicu, John Goehrke (20) sigurno nije. A nije ni kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (22). Zahvaljujući ludom preokretu Patriotsa, njih dvoje će na dejt.

Podsjetimo, Bouchard je pri visokog vodstvu Falconsa napisala kako je znala da će Atlanta pobijediti, a John ju je upitao hoće li izaći s njim ako Patriotsi osvoje. Tenisačica je hladnokrvno pristala, uvjerena da je utakmica riješena. No nije bila. New England je preokrenuo i osvojio Super Bowl, a sve ostalo je povijest. Bouchard se "pokrila ušima" i odlučila ispuniti obećanje.

Goehrke, student marketinga, postao je hit, prava zvijezda, pa je američke medije ispričao svoje viđenje ove potpuno neočekivane situacije.

"Njen sam velik fan već nekoliko godina. Gledao sam Twitter i vidio njen tvit još u drugoj četvrtini. Mislio sam da postoji šansa da mi odgovori, ali mi ni u ludilu nije palo na pamet da će pristati na dejt. Kad je utakmica završila, sve je eksplodiralo. Počeo sam dobivati poruke od prijatelja, ali i sa svih strana. Prvi put u životu morao sam isključiti notifikacije", ispričao je John.

Bouchard, začudo, ne samo da je pristala pri visokom vodstvu, nego se nije ni pokušala izvući.

"Zabavno je i učinit ću to, želim održati riječ. Dovest ću ga na turnir, ali mora biti džentlmen i organizirati nam zabavnu večer", objasnila je Genie, koja je naučila na svojoj pogrešci pa je uoči dodjele Grammyja:

"Večeras se ne kladim!"

Nije precizirala kamo će točno povesti Johna, ali pratit ćemo razvoj situacije i prenijeti vam kako je dejt završio. U međuvremenu, bacite oko na pogled kakvom se John može nadati...

 

Snap? genieebouchard

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Sep 27, 2016 at 12:07pm PDT

 

?

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 28, 2016 at 1:52pm PDT

 

Comin for ya 2017 - likin this arm definition

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Dec 30, 2016 at 4:06am PST

 

?

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Nov 19, 2016 at 1:42pm PST

twitter

Eugenie Bouchard

Super Bowl

oklada

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter