Kakav krivi tajming!

Čeka ih utakmica desetljeća, a oni otkrili sočne tajne iz svlačionice: Srbin je lijen, najveća zvijezda namjerno kasni, a neki nenormalno žderu!


Dejan Šmehil
16.04.2019.17:00
Čeka ih utakmica desetljeća, a oni otkrili sočne tajne iz svlačionice: Srbin je lijen, najveća zvijezda namjerno kasni, a neki nenormalno žderu!
Getty

sažeto

Igrači Manchester Uniteda otkrili pikanterije o suigračima uoči uzvratnog dvoboja s Barcelonom u četvrtfinalu Lige prvaka


Dejan Šmehil
16.04.2019.17:00

Manchester United večeras čeka uzvratni dvoboj s Barcelonom na Camp Nou u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon što su na prethodnoj stubi šokirali PSG usred Pariza, crveni vragovi se nadaju da će takav poduhvat ponoviti i u Barcinom dvorištu.

A uoči te utakmice trojica igrača, Romelu Lukaku, Ashley Young i Chris Smalling sudjelovali su u opuštenom intervjuu. Dečki su možda mrvicu preopušteno shvatili cijeli koncept pa su 'izlajali' i neke sočne tajne iz svlačionice koje se možda baš i neće svidjeti suigračima.

"Za kojeg igrača postoji najveća šansa da bi posjetio muzej u slobodno vrijeme tijekom nekog vašeg gostovanja?", pitao je novinar ovaj trojac.

Getty Images

"Ja sam iznad prosjeka po pitanju kulture pa bih možda ja, ali mislim da je Nemanja Matić tu najsigurniji odgovor", rekao je Smalling, ali Lukaku ga je poklopio:

"Nema šanse, Nemanja je lijen!"

Kako su putovanja u druge zemlje česte, tako i ovo u Španjolsku, logično je pitanje tko je najviše zaboravan i tko bi ili tko je zaboravio putovnicu. A ovdje su svi bili složni i uglas rekli:

"Luke Shaw!"
A Smalling je dodao:

"Čak mislim da je Rashford jednom također zaboravio putovnicu."

Reuters

Upitani su i o ritualima uoči utakmice, konkretno, o doručku.

"Ja se držim kaše od žitarica, standardno i jednostavno", otkrio je Smalling, ali Young mu je fino spustio.

"Da, žitarice, ali iz zdjeletine...", bocnuo ga je Young, a Lukaku dodao:

"Trebali bi ti dati cijeli lonac!"

Young i Lukaku su priznali da se oni trpaju s omletom, šunkom i sirom.

Getty

Osim po pitanju zaboravnosti Lukea Shawa, Unitedov trojac bio je složan i oko toga tko uvijek dolazi u zadnji tren na doručak, ručak, sastanke momčadi...

"Nekoliko ljudi je na toj listi, ali apsolutni kralj je Paul Pogba. On je uvijek zadnji. I dolazi doslovno u zadnji čas. Mislim da čovjek sjedi u sobi i čeka posljednji tren i kaže: Sad idem dolje...", otkrivaju Young, Smalling i Lukaku.

Ako večeras na Camp Nou ne istrče Shaw, Rashford ili Pogba, barem ćete znati zašto.

Barcelona

Liga prvaka

Manchester United

Paul Pogba

Romelu Lukaku

Chris Smalling

Ashley Young

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter