Marin 'pao' na Mastersu

Čilić izgubio dobiveno u Londonu: Razočaran sam i jako ljut na sebe!


Vjekoslav Paun
13.11.2017.10:10
Čilić izgubio dobiveno u Londonu: Razočaran sam i jako ljut na sebe!
Reuters

sažeto

Najbolji hrvatski tenisač izgubio je u prvom susretu na ATP Finalsu u Londonu, slavio je Nijemac Zverev 6-4, 3-6, 6-4


Vjekoslav Paun
13.11.2017.10:10

Marin Čilić pobijedio je samoga sebe u premijernom izazovu na ATP Finalsu u Londonu. U čudnom meču, punom preokreta, izgubio je onako kako nikako nije smio. Vodio je 3-1 u trećem setu u Londonu, a onda je, iako s pregršt iskustva u ovakvim situacijama, dozvolio "klincu" da ga preokrene...

Alexander Zverev definitivno će s pravom ciljati da bude svjetski broj jedan u nekoliko sljedećih sezona, ali bivši pobjednik US Opena nije smio tako olako pasti, koncentracija je trebala biti na njegovoj strani posebice jer je, kod 3-1 i 30-0, Zverev opalio i reket o pod.

"Razočaran sam i ljut na sebe zbog poraza, jer su mi se ovakve stvari znale događale i proteklih tjedana pri kraju setova ili mečeva. Zato sam htio biti maksimalno koncentriran i izvući maksimum iz svakog poena. Nažalost, opet mi se dogodila slična situacija. Sada, što je tu je, pokušat ću iskoristiti ovaj meč da me još više motivira za nastavak turnira", rekao je Čilić poslije poraza.

Sljedeći Čilićev suparnik na Mastersu bit će Amerikanac Jack Sock kojega je ranije u nedjelju svladao Švicarac Roger Federer sa 6-4, 7-6 (4).

"Psihički moram ostati unutar turnira i za sljedeći meč moram biti na dobroj razini. Pozitivna stvar u ovom porazu je što sam osvojio set i to bi moglo biti bitno u nastavku", zaključio je Čilić.

tenis

Marin Čilić

ATP Finals London

Podijeli članak