Portugalac šokirao Madrid

Cristiano Ronaldo nakon poraza od Tottenhama otkrio: 'Ne želim produžiti ugovor s Realom'


Slaven Knežević
03.11.2017.16:05
Cristiano Ronaldo nakon poraza od Tottenhama otkrio: 'Ne želim produžiti ugovor s Realom'
Getty Images

sažeto

Cristiano Ronaldo rekao je kako vjeruje da će se ekipa podići i dodao kako ne planira produljivati ugovor s Real Madridom jer mu ovaj traje četiri godine i zadovoljan je uvjetima


Slaven Knežević
03.11.2017.16:05

Real Madrid je upao u veliku krizu. U prvenstvu im ne ide najbolje, a slaba realizacija i loša igra obrane prelila se i na Ligu prvaka. Real je ovaj tjedan teško poražen na gostovanju kod Tottenhama (3-1) na Wembleyju. Cristiano Ronaldo zabio je taj utješni gol, a s novinarima je podijelio svoja razmišljanja o izvedbi Reala u zadnje vrijeme i otkrio kako ne namjerava produžiti ugovor s kraljevskim klubom.

"Loše je to što smo izgubili jer smo navikli pobjeđivati. Imamo loš period. Nije to ono što smo htjeli, ali stvari se u nogometu mijenjaju. Želimo ih promijeniti na bolje i siguran sam da ćemo uspjeti. Imamo dosta vremena za napredak", prenosi AS Ronaldove riječi, a Portugalac dodaje:

"Ništa se nije dogodilo. Ne možemo uvijek igrati dobro. Nismo onakvi kakvi bismo željeli biti, ali ne mislim da je situacija toliko loša niti da igramo loše. Moramo imati vjere. Ljudi uvijek traže neke probleme, ali vjerujem u ovu ekipu i u njenu mogućnost da sve promijeni na bolje", rekao je najbolji igrač svijeta.

Cristiano Ronaldo otkrio je i kako nije još zabrinut za Real, te odgovorio na pitanje planira li obnoviti ugovor s madridskim sastavom.
"Važno je kako će sve završiti. Još nisam zabrinut. Što se ugovora tiče, s tim nikada ne znate. Imam četiri godine do isteka ugovora i ne želim ga produljivati. Dobro mi je sada i nemam potrebu za novim ugovorom", rekao je Ronaldo i dodao kako je došlo do pada kvalitete zbog odlaska nekih igrača:

"Svi koji su nas napustili ljetos činili su nas jačima. Nije to izgovor, ali igrači kao Pepe, James, Morata... Oni su nas činili jačima. Dečki koji su došli su budućnost kluba, ali još su uvijek jako mladi", zaključio je Ronaldo.

nogomet

Real Madrid

Liga prvaka

Cristiano Ronaldo

Tottenham

Podijeli članak